Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

OSM Radomsko, pow. 50 tys. tł 4,1 bi. 3,3 wychodzi 1,37 brutto. Koledze co pisał wcześniej że oddaje pow. 35 tys do Radomska to przy tych parametrach na pewno 1,37 nie wychodzi bo mam cennik przed sobą. Chyba, że cena indywidualnie ustalana to co innego ;) a różnica w cenie pomiędzy przedostatnim a ostatnim progiem czyli 35-50 i pow. 50 tys. wynosi 3 grosze na litrze.

Edytowane przez Marcel1609
Opublikowano (edytowane)

Odciągają Wam coś na udziały? 

a może to ty jesteś tym prezesem co wyleciał na mięki stołek ?

W której OSM? Raczej to nie ja :(

Edytowane przez grzesiu
Opublikowano

Zależy czy kolega ma pozaklasowe(powyżej 400 tys. Komórek) czy poza klasą super extra(poniżej 300)...

Opublikowano

Mlekpol zawsze nie ogłaszał do przodu? czyli tutaj powinno być za listopad?

Opublikowano

Witam, czy ktoś w użytkowników prowadzi w swoim gospodarstwie przetwórstwo mleka i sprzedaje swoje wyroby? Chodzi mi o legalne działanie, jak wygląda sprawa z sanepidem i innymi wymogami, ktoś coś?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez gobi12
      Witam.

Mam na sprzedaż 7 jałówek wysokocielnych (wycielenia początek stycznia - początek lutego).

Jałowice hodowlane. Rasa HF - wysokomleczne.

Zainseminowane dobrymi mlecznymi bykami.

Stado znajduje się pod oceną PFHBiPM. Stado wolne od chorób.

Jałówki całą wiosnę, lato i jesień spędzają na dużym wolnym wybiegu dzięki czemu w późniejszej hodowli nie mają żadnych problemów z nogami.

Cena za szt. 5100-5500 złotych (do negocjacji).

Okolice Zambrowa i Wysokiego Mazowieckiego.

Tel. 86 274 50 89

Zapraszam do kontaktu i obejrzenia na żywo.

• Przez tadzio
      Witam. Jak wiadomo, można składać wnioski do ARR wnioski o wsparcie dla producentów mleka i trzody chlewnej. Czy trzeba dołączyć jakieś załączniki, dokumenty z mleczarni. Bo we wniosku nic takiego nie ma wspomnianego , tylko ilość sztuk?
      Dzięki za pomoc, pozdrawiam.
    • Przez drewcio
      Witam, orientuje sie ktos coz to za dojarka? (Model, nazwa)

Poszukuje katalogu czesci oraz instrukcji do takiego wynalazku.

• Przez Czyzyk97
      Witam agroforumowiczów ostatnio jest głośno o rejestracji chłodni do mleka.
      Jak dokładnie wygląda sytuacja,macje już zarejestrowane chłodnie? Do kogo/gdzie udać się po poradę/pomoc ?
      Dzięki za wypowiedzi Pozdrawiam
    • Przez dawid141413
      Wiitam, stoję przed wyborem nowego schładzalnika do mleka i prosiłbym o opinie na temat firmy EUROTANKS
  • Dodaj nową pozycję...
v