Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, witejus napisał:

ciekawe co pod tym linoleum?

Najpewniej nowa blacha 4-5mm, oczywiście z jednego arkusza żeby łączeń nie było, a linoleum żeby farba się nie wytarła😂

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
2 minuty temu, daron64 napisał:

@brat

Pewnie się boisz, że do skarbówki doniesie 

Ja z sąsiadami dobrze żyje, a na AF to pewnie z dwie osoby wiedzą jak mam na imię, więc ciekawe na kogo by donieśli.... A z resztą, jak chcesz uderzyć psa, to kij się znajdzie....

Opublikowano

Jak upierdliwa menda to linka z ogłoszeniem podeśle.

Z jednym handlarzem rozmawiałem to teraz skarbówka wysyła pracowników w teren. Idzie gość i negocjuje cenę ciągnika. Brak faktury lub zaniżanie wartości i gość płynie.

Opublikowano
21 godzin temu, darekspire90 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/ciagnik-john-deere-6230-nowy-agregowany-z-przyczepa-18-t-CID757-IDvzysm.html ile taki john deere mógł nowy kosztować? traktor nie był brany na dofinansowanie tylko na firme na zwrot vatu a model prawie ful wersja skrzynia 24/24 miękka oś przedni tuz i wom itd problem tkwi ile mógłbym z gościa urwać

Połączone

czy aby na pewne nie był brany na dofinansowanie??

3 godziny temu, daron64 napisał:

Panowie może ktoś chce spawarka wirowke? Ostatni raz używana 20lat temu, wtedy działała. 

rozbierz na złom , moją tak skończyła i ze sprzedaży starczyło na migomat

a to Cię by nie zainteresowało?

https://www.olx.pl/oferta/brona-talerzowa-3m-CID757-IDvUBLZ.html#f98f1a3079

Opublikowano
24 minuty temu, soltys48 napisał:

czy aby na pewne nie był brany na dofinansowanie??

rozbierz na złom , moją tak skończyła i ze sprzedaży starczyło na migomat

a to Cię by nie zainteresowało?

https://www.olx.pl/oferta/brona-talerzowa-3m-CID757-IDvUBLZ.html#f98f1a3079

Miałem propozycje na złom za 350zl..duzo miejsca nie zajmuje, a już z rok jak ja wyciągnąłem z garażu. Znajomy elektryk miał ją przejrzeć i mówił, że już ma kupca, ale temat ucichl. Ja to taki sentymentalny jestem,  żal mi na złom :)

Za talerzówkę dobra cena, ale koszt transportu by mnie zabił. 60km od domu mam za 5.tys z wymienionymi talerzami,  łożyskami, tylko siłownik zarzygany. Tyle, że kasę są zboże wpłaciłem na ratę kredytu i za nawozy i muszę czekać na jalumuzne i wtedy na poważnie się wezmę, narazie przeglądam ogłoszenia,  co po ile chodzi 

Opublikowano
2 minuty temu, daron64 napisał:

Miałem propozycje na złom za 350zl..duzo miejsca nie zajmuje, a już z rok jak ja wyciągnąłem z garażu. Znajomy elektryk miał ją przejrzeć i mówił, że już ma kupca, ale temat ucichl. Ja to taki sentymentalny jestem,  żal mi na złom :)

Za talerzówkę dobra cena, ale koszt transportu by mnie zabił. 60km od domu mam za 5.tys z wymienionymi talerzami,  łożyskami, tylko siłownik zarzygany. Tyle, że kasę są zboże wpłaciłem na ratę kredytu i za nawozy i muszę czekać na jalumuzne i wtedy na poważnie się wezmę, narazie przeglądam ogłoszenia,  co po ile chodzi 

350??to jaka to wirówka??

Opublikowano

Nie mam pojęcia, sąsiad ma taką w formie taczki to we 2 jest co ciągnąć po podwórku, ale za to można ciągnik palic na pół  za pomocą druta 14 zamiast elektrody, jak ruskie czołgi :D

Opublikowano
3 minuty temu, soltys48 napisał:

350??to jaka to wirówka??

IMG_20181005_203159-1024x656.thumb.jpg.5541da6c8bedbecd06dd25557552bec3.jpg

12 minut temu, jahooo napisał:

Ja na razie tez czekam na jałmużnę na jakies inwestycje :D

Talerzówkę to bym przytargał "przy okazji" za tę cenę

Tylko czemu tak dużo inwestycji,  a tak mało jalumuzny 😛

Ta przy okazji, do bagażnika w volvo wrzucę :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v