Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Myślisz że da kto tyle ? Dawaj zdjęcia . Mam potencjalnego kupca , z tym że tańszej szuka . Tam aparaty od polskiej podchodzą ?

Opublikowano (edytowane)

Oj , skoro ci nie potrzebna , to żeby nie było już niedługo jak ze snopowiązłkami . B|

No chociaż tu u nas to jeszcze na Ukraińców można liczyć że wezmą .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
Opublikowano (edytowane)

System wiązania wygląda na taki jak w z224 . No ale wydaje mi się że za tyle nie sprzedasz . mało spotykana , to może zniechęcać , bo tak to stan fajny .

Kurde dopiero teraz przeczytałem że to nie Twoja . :D

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
7 godzin temu, Mikruss napisał:

za kombajnem od zniw do grudnia praktycznie zero odzewu a w marcu dopiero sie ruszylo i ojciec sprzedal.

A powiesz za ile finalnie poszedl? 

6 godzin temu, pawel885 napisał:

Ten bizon widać że zjechany nieźle, na żywo będzie jeszcze gorzej.... 20tys wart

Zdjecia to nie wszystko.

Opublikowano

Niecale 40 tys. Przyjechali akurat tacy co bizona mieli oblatanego dosc dobrze i nie mieli sie do czego czepiac szczegolnie silnika ktory po 31 latach bez remontu lekko ich zdziwil kondycja hehe

Opublikowano

Bron Boze nie kwestionuje stanu Waszego kombajnu. Ani nie mam nic do bizona, sam czekam az zjedzie na podworko. Chodzi mi tylko o to jakiego rzedu kwoty sa w stanie za niego wykladac.

Opublikowano

Daron mi tez chodzilo tylko o to ze jak sprzet w dobrym stanie a cena w miare adekwatna to kupiec sie znajdzie. Oczywiscie cena rzedu 60 tys jest chora czy tez 100 tys zl za niebieskiego rekorda tez...

Opublikowano
5 godzin temu, Rolnik1973 napisał:

Nie, inne, jutro zrobię jak pojadę w siano, taniej jak 7.5 nie pójdzie.

Serio na  siłę te 7,5? Jak by ktoś dał ci 7 ja bym się nie zastanawiał. identycznie z Jumzem było przyjechał daje 7 tyś albo jedzie spowrotem a niech bierze to z podówrka i spokój.

Opublikowano
2 godziny temu, daron64 napisał:

Wygląda jakby wapnem było bielone za pomocą "ławkowca" ale na jedno koło wapna nie starczyło. Taki ciągnik z uszkodzoną skrzynią za 19 tyś to bardzo drogo bo naprawy skrzyń są najdroższe. Nowe części sięgają nieba a używki nie gwarantują sukcesu. Do tego Same ma swoje patenty nie tylko w silnikach ale również w skrzyniach i byle kto tego nie zrobi nawet jak to najprostsza skrzynia mechaniczna.

Opublikowano
Dnia 2.06.2018 o 16:01, pawel885 napisał:

Https://www.olx.pl/oferta/czesci-przedni-naped-massey-ferguson-3095-3650-3115-inne-tryb-CID757-IDuLuoJ.html#6c7394f9be

A znajomy głupi dał 12tys za napęd do ursusa 902.... A tłumaczy ciągle toć to panie w zachodnim jak coś siundzie to gospodarki zabraknie 

Co za porownanie. Popyt i podak ksztaltuja cene. 

Malo kto szuka przodu do tego MF bo wiekszosc wychodzila 4x4.

Natomiast bardzo duzo Ursusow i zetorow wychodzilo bez przodu co znaczaco okaleczalo ich mozliwosci. Ilosc napedow na rynku jest ograniczona stad wysoka cena.

Seria ciezka po dodaniu przodu to zupelnie inny ciagnik.

Dnia 1.06.2018 o 03:44, extrabyk napisał:

Te "ursusy" 6014 i podobne to przychodzą na paletach z Idii, Turcji lub Pakistanu (informacje sprzeczne podają sami przedstawiciele) a u nas zakładają tylko koła i "blachy". Najpierw ta seria miała iść tylko na Afrykę ale widać ktoś złapał dojście do być może wybrakowanych i próbuje sprzedawać u nas. Cena może kogoś skusić ale trzeba wszystko dokręcić bo nawet końcówki drążków kierowniczych mają nie dokręcone nakrętki.

Czy to nie jest tak ze one sa rejestrowane w Turcji i sprzedawane w Polsce jako uzywane zeby ominac brak Euro6?

Wydaja sie ciekawa alternatywa dla 50% drozszych homologowanych.

Ciekawe czy maja w ofercie rowniez seria ciezka jak 1014 czy 1614?

Opublikowano

Jaką prasę rolująca  polecacie na 11 ha łak i 20 ha słomy bo nasza sipma z 263 doprowadza wszystkich do białej gorączki.Jaka firma łancuchowa, pasowa ?Budżet to około 17 tyś zł

Opublikowano

1. Kupię 

- rozsiewacz wapna

-opryskiwacz 800-1000L, bez żadnych bajerów. 

Na wszystko nie chciałbym wydać więcej niż 10-13tys. Ewentualnie sam rozsiewacz. Jakby ktoś miał coś ciekawego,  dajcie znać. 

2. Sita do rekorda(starego)  - są lepsze/gorsze? Czy na własne potrzeby to takie jakie będą mieli akurat w sklepie będą w sam raz? W najbliższym powiedzieli,  że ~700 za górne i dolne razem. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v