Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet 30 tyś za c360 nawet z silnikiem 3p to jest dla mnie śmieszna cena, nie oszukujmy się co nim się zrobi, mało komfortowa kabina czy brak przedniego napędu doskwierają i to bardzo, byle troszku mokra i taki ciągnik buja się a nie pracuje po polu,  może jakiś fan marki kupi, za te pieniądze można lepsze traktory znaleźć

Opublikowano

Najgorsza wada ursusów to brak dobrych części, do zachodniego przybulisz ale masz spokój na lata, a wiadomo że np wymiana łożyska oporowego sprzęgła kosztuje duużo więcej niż samo łożysko

Opublikowano

I to właśnie odróznia zachodnie ciagniki od naszych co z tego ze tanie jak trwałe jak plastelina. Głupi przykład sprzegło c 360 zakładane gościowi niby to lepsze niby orginał ursus i co obcieło nity na drugim stopniu po roku a ciagnik nigdy nie chodził w prasie a w fendzie niby tarcza 3 tys z chakiem a 5 lat i nic ciagnik piłowany ze szok ale chodzi.

Czytaliście artykuł w Poradniku rolniczym o beczce URSUSA ??

co zardzewiała po roku uzytkowania a niby ocynkowana

Opublikowano (edytowane)

224053491_2_644x461_plug-obrotowy-4-skib

Panowie orientuje się ktoś co to za pług?

Obstawiam że obrotowy, ale więcej nie pomogę :D

Jeżeli dobrze widzę że był to 2+1 tylko dokupiona jeszcze jedna skiba, więc wygląda na 2+1+1

Edytowane przez knox777
Opublikowano

tak oczywiście, tylko zapomniałeś że części z plasteliny <_<

No zapomniałem a to istotne gdyby części były dobrej jakości to wtedy po remoncie można być spokojnym a nie tak jak teraz że jak się coś wymieni to człowiek się martwi ile to pochodzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v