Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam mam jeszcze 3 takie tunele na sprzedaż i ze szklanymi szczytami po 2 tyś za sztukę w pakiecie oddam bez zastanowienia ;) za 1,5 tyś to już nie bardzo bo ostatnio 3 wywiozłem na złom to wyszło mi gdzieś za jeden koło 1300 zł i nie muszę się przejmować czy bedzie dobrze rozebrany tylko tnę jak mi pasuję ;) 

Opublikowano (edytowane)

Sprzedawać a sprzedać to dwie różne rzeczy.

Za ten korpus w wrześniu oferowałem 2500 ale cenił 2650 i na 2600 opuszczał https://www.olx.pl/oferta/korpus-pluga-unia-tur-sprezyna-dokrecany-dodatkowa-skiba-CID757-IDhvOkJ.html#433fc39e00 kupiłem z innego ogłoszenia za 1700 zł w lepszym stanie ( w tym z linku pierś do wymiany).

Edytowane przez Sadek
Opublikowano

Podobnego Hardiego (1997 rok belka 18m zniornik 1000l) użytkowałewm z 8 lat. Dobry sprzęt, nie awaryjny, lance trochę marchwiane (ale w tym z foto solidniejsze). Ten z ogloszenia ma chyba sporą cenę. Dobry temat przy odsprzedaży za rozsądne pieniądze. Warzywkowcy dzwonili jak szaleni. Wystawionego miałem kilka dni a później jeszcze sporo telefonów...

Opublikowano

Soltys przyjada teraz 2x kuhn 1200 l i belkami 21 m na komputerze. Ja biore jeden na alu lancach i cena o kilka tysi mniejsza niz ten hardi....

Będziesz miał jakieś zdjęcia albo link do ogłoszenia tego sprzętu?
Opublikowano

Ruski sprzęt, trochę drogo. W tej cenie znajdziesz większą przyczepę. Kiedyś rozmawiałem ze starszym rolnikiem to mówił za nową D47 mogłeś nowe 2 takie kupić kiedyś, tak jak za starą 30-stkę nowego jumza - to były czasy 

Opublikowano

Panowie warto kupić koła 1200/18 po 100 zł? Mam takie w beczkowozie to miałbym na zapas, ewentualnie założył w bym je do lawety do bel bo mam tam (chyba) 11.00/20 a te są szersze i trochę niższe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v