Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sołtys mieliśmy takiego lasera 110. Bardzo zwinny tani w naprawach bardzo oszczędny. Brak polbiegu pod obciążeniem. Ciężki wół roboczy z bardzo mocnym tyłem i podnosnikiem. Wiadomo super komfortu nie oferuje jak silver ale duuuzo lepszy jak zetory i ursusy.

Opublikowano

Sołtys może fiata poszukaj

https://www.olx.pl/oferta/fiat-f100-dt-idealny-6900h-oryginalny-w-100-swiezo-sprowadzony-CID757-IDixKqH.html#bbbd2582a1

coś mało ich winnerów nie wiem jak te starsze ale te mam 110 są dość wytrzymałe i części dostępne i zależy co w oryginale nie za drogie

tylko zawsze tej 1 z przodu nie przeocz , a i masz wybór (jak znajdziesz) skrzynia 30 albo 40 i z półbiegiem czy bez , 4 elektrozawory 4x4 , wom blokada , hamulec wom , no i 5 jak jest półbieg

i podnośnik ehr albo mechaniczny jak ja mam

Opublikowano

Bo to właśnie normalna ... ;) . Nikt mu tyle nie da . Nawet dobrze wygląda , ale do perfekcji to mu daleko B) .

Opublikowano

Codziennie oglądam olx i nie, nie wrócimy u nie zanosi sie żeby w najbliższym czasie mialy wrócić do normalności. W zasadzie od kiedy pamiętam zawsze za np 7745 gdzieś 40tys trzeba bylo dać. To nic ze od tego czadu sie zestarzamy i ladnych pare lat, cena jest w zasadzie stalą.

Opublikowano

Bez przesady , zobacz ile już ma wejść . Dał byś tyle ? Żeby jeszcze napęd miał to wtedy tak .

Opublikowano

Koledzy tu podrzucają linki do Same, Fiatów po 100 KM 4x4 za 30-35 tyś a tu się jeszcze nad źretorem zastanawiać?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v