Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brałem od tego chłopa tandem. Po mnie kupił jeszcze szwagier i kumpel... Spoko sprzęt teraz będzie 3 sezon jak użytkuję...

Ale zaraz napiszą że tego pierwszego naprawią za 5 zł...

Opublikowano

O, niedaleko mnie. A gościa musieli nieźle wku***ć... ohmy.png

Typowy cwaniaczek, ma nadzieję że każdy pomyśli że tłum ludzi dawał mu 30 tys a on nie sprzedał za tyle a w rzeczywistości ciągnik nie wart nawet 30 tys, zaniedbany, opony słabe, po mojemu rocznik oszukany, no i kompletnie niechodliwa marka- za 30 tys z turem się trafiają w lepszym stanie... 

Trochę się z nim zgadzam, ostatnio jak wystawiłem ciągnik MF, to szukali 30 letniego ciągnika w oryginalnym lakierze, najlepiej kabinie jak z fabryki, bez rdzy, bez wycieków, najlepiej aby im dostarczyć itd. A jak sprzedawałem grubera to dopiero się działo!smile.png

Opublikowano

Brałem od tego chłopa tandem. Po mnie kupił jeszcze szwagier i kumpel... Spoko sprzęt teraz będzie 3 sezon jak użytkuję...

Skoro polecasz  to podjadę    mam tylko 200 km  więc niedaleko:) Tandemów   mam pod  dostatkiem...ale za małe   potrzebne coś  konkretnego  

;00

Opublikowano

@up Gdyby był pewny to zetor się przy takim chowa.Zapytaj kolegi @luke16 bo on nowego majora i stare renaulty, i majora najchętniej by się pozbył niż dwudziesto paro letnich reni 

Opublikowano

Za 13 tys to niektórzy by cie z podwórka przegonili jakbyś im za ich c360 tyle zaproponował...
A taki zetor 5211 jest realnie warty jakieś 18-20tys, a niektóre to i po 40 stoją...
Z resztą zetor 5211 i ursusa c360 można porównywać bez końca bo mają troche podobieństw, a różnic jeszcze więcej... I co logiczne zetor zawsze będzie lepszy... Taki zetor a 60-ka to niebo a ziemia...

Opublikowano

Żeby nie było to sam mam zetora i 360 to mogę porównać, a 360 to dla mnie są warte masa razy cena złomu użytkowego +jak ma dokumenty 1000zł no chyba że ma ma jakieś dobre opony oczywiście radialne 16.9 to za opony jeszcze trzeba dopłacić

Opublikowano

Znajomy pompiarz mówił że przykładowo 70% nowych pompek zasilających dostępnych w sklepach nie spełnia parametrów, a trafiają się takie że nawet ciągnik nie zapali na niej, części do ursusów to szmelc, pompka to pół biedy gorzej jak siądzie wadliwe łożysko oporowe sprzęgła czy coś w skrzyni - koszt robocizny przekroczy wartość części nawet jak uznają reklamację to jesteś słono w plecy.....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v