Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Ło panie te nimieckie przyczepy to drogie,żarówka mnie się przepali to wydam kupę pinindzy" powiedział Zdzisiek i poszedł spawać ramę w d47. :) Niektórzy chcieli by te same pieniądze za d47 czy inne polskie.A tu 18 ton po ramie widać że pewnie wytrzyma sporo więcej 

Opublikowano

Octavii jest więcej niż kupujących to co robimy-zwiększamy cenę, choć za te pieniądze można by trafić równego VW

Chciałeś napisać, że chyba mniej niż kupujących.

Ktoś napisał o tym, że mniej jest golfów w dobrym stanie, dlatego też niższe ceny. Dokładnie tak samo jest z traktorami. Za dobry egzemplarz, czy to z zachodu, czy z południa trzeba zapłacić. Ci którzy polecają tańsze z zachodu, dodają jeszcze informacje że trzeba poszukać dobrze i sprawdzić, wtedy może się trafić. Może... A może też trafić się skarbonka. Gdy ktoś ma 40tys na traktor, woli kupić skarbonkę która ma bliżej dno.

Opublikowano

Cena+ VAT. Mnie tam jakoś taki traktor nie przekonuje.... od podnośnika zaczniesz remont, włożysz z 3-4tys a potem będziesz naprawiał dalej jak to z używką. Zależy czego wymagasz od traktora. każdy Ci powie że one nie mają wystarczającej liczby przełożeń i słaby podnośnik

Opublikowano

plaka to niezbyt dużo za to farby od groma

http://olx.pl/oferta/ursus-4514-2001r-w-oryginale-CID757-IDeSGKR.html#f0d3215c46 Panowie ocena? Warto byłoby to naprawić i użytkować co o tej serii ursusa sądzicie i jak oceniacie komfort w tych ciągnikach? oraz duża różnica mocy w porównaniu z 5314 i jak widać ten ciągnik bez 4x4 w porównaniu do 360? :)

Tego akurat egzemplarza to bym unikał jak diabeł wody święconej, sprzedaje go największy oszust w mojej okolicy 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v