Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zależy co chcesz nią robić mam taką jak w drugim linku i nieraz się przydaje przywieźć jakąś zielonke czy trochę siana ale na dłuższą metę np.do robienia kieszonki to one się nie nadają.
Opublikowano

chodzi mi o fakt że ktoś ulał obciążnik, i od razu chce go zamienić na mniejszy, i to nie trochę mniejszy, a półtora raza mniejszy

moim zdaniem ktoś zrobił formę, nalał wody, stwierdził że waga jest ok, i zamiast wodą zalał go betonem, a potem się okazało że zamiast 900kg wyszło 2300kg

Opublikowano

Coś długo sprzedajesz. Ciekawe czy ktoś doceni wkład w remont.

Opublikowano

Przy tylu mth to całkiem możliwe, że już silnik powoli woła o remont, a jego koszt przerasta wartość ciągnika. Znam podobny przypadek tyle że w drugą stronę - w MF 82xx silnik rok po kapitalce, a w skrzyni już 4 biegów z 18 nie wbijesz, a że koszt remontu nie mały, to posłali dziadka w świat

Opublikowano

Jak ma ok 16 tyś h to może coś tam silnik powoli się prosić i remont i koszt takowego to ok 6 tyś zl więc nie takie cuda a 8 tyś h to dopiero połowa tego co silnik ziesie bez remontu....

Opublikowano (edytowane)

@Mikruss - bo to wiesz jak eksploatowany był? Ten MF o którym wspomniałem ma na liczniku niecałe 10tys mth. Po za tym bierz pod uwagę, że koszt remontu w serwisie to nie kilka tysięcy, zwłaszcza u tych korbankowych żydów

Edytowane przez lukasz222
Opublikowano

Wiesz, są ludzie co nawet elektroniki się nie przestraszą, a są też tacy co do byle pierdoły w 60tce muszą 'majstra' wzywać. Koniec końców choćbyś odpuścił serwis a kupował tylko części u Korbanków, to na ile znam ich cenniki to za tę sumę spłacisz kilka rat za nowego ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v