Skocz do zawartości

Znalezione na allegro [i nie tylko] NOWY SEZON

mariuszd93

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie

Dokładnie - wiertło fi6 czy 8 o dobrej jakości kosztuje od 6 do 10zł sztuka, więc sam przekalkuluj, jakiej jakości są te zestawy. Jesli chcesz wiercić 1wiertło na 1 otwór, to może się nada. Ja jednak wolę kupić na sztuki takie wiertła, jakie potrzebuję, ale raz na kilkanascie lat. Odpowiednio użytkowane, wystarczają na baaaardzo długo.

Jak to mówią - co tani, to jednak drogo. Kup mniejszy zakres np od 3 do 10 czy 12 po jednej sztuce ale porządnej firmy w cenie ~100zł a przypuszczam, że wystarczy ci na dłużej niż te 170 sztuk, poważnie.

Kiedyś kupiłem ojcu podobny zestaw http://allegro.pl/wiertla-zestaw-25-sztuk-baildon-bhh-hss-polskie-i5788283719.html

tzn nie taki sam, ale firma ta sama. Większość wierteł ma do dziś, tylko sporo krótsze, ale cóż, minęło 20 lat. Jeśli to nadal produkt krajowy, a nie przepakowka z ChrL

Edytowane przez jahooo

Podczas wakacyjnej pracy skręcałem taki płotek, że trzeba było przewiercić sztachetkę i ceownik. Szef kupił reklamówkę wierteł, mówił że bardzo dobre bo po 3 zł i wiertło yato za dyszkę. Te pierwsze po pierwszym wierceniu nadawały się do kosza. Yato trochę dłużej ale zaraz się stępiło a potem się złamało. Potem ktoś kupił wiertła stalco i to było to :)

Widać że ktoś się postarał, mnóstwo ogłoszeń, nawet ogłoszenie o poszukiwaniu mechaniku ale niestety, w każdym ogłoszeniu zdjęcia na całkiem innym podwórku :D

te białe to się gną i trzeba prostować

możliwość wcześniejszej rezerwacji. --------ten cwaniak znowu się ogłasza

Edytowane przez jan34533

Cena przesadzona według mnie. I szukaj na jednym dużym kole i konstrukcji ramowej a nie samonośnej no i oczywiście zbiornik przelewowy i zawór boczny to podstawa. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez sintia
      Získání dokumentů EU, pasů, občanského průkazu, řidičského průkazu a lodního průkazu je s naší pomocí snadné. Nabízíme rychlou a efektivní službu, díky které získáte dokumenty, které potřebujete, během okamžiku. Kontaktujte nás https://continentaldocs.com/cs/
      Telegram: @ChooseAn
        E-mail: minskoert@gmail.com

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
    • Przez Nikkallo
      Co w obecnych czasach jest lepszą opcją? Najem długoterminowy auta czy jednak jego zakup? Mam obecnie dylemat, chcę kupić samochod. Mam 100 tysięcy gotówki (mam świadomość, ze przy obecnych cenach samochodów nie kupię niczego naprawdę konkretnego).
      Obawiam się, że już przy wyjeździe z salonu auto sporo straci na wartości. I po kilku latach eksploatacji będzie warte 50% tego co zapłaciłem.
      Jakieś opinie?
  • Dodaj nową pozycję...
v