Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

https://m.olx.pl/oferta/siewnik-do-zboza-i-rzepaku-2-5-metra-tume-CID757-IDBzhdh.html#position=2&page=1

Podobają mi się te siewniki ale jak tym siac od między z takim kołem przy polach  szerokich na 10 m🤔🤔

No slabo ze nie sieje za kolem :D

jak miedzą niska to kolo pojedzie gorzej jak grobla w uj...

ten z foto następny handlarz z zaglebia świętokrzyskiego 😛

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

I jeszcze długo postoi. Komu teraz taki silnik potrzebny

A zwłaszcza jak energia elektryczna robi się coraz droższa. 

2 godziny temu, wiesiek63zmc napisał:

A wcześniej to tylko na pych ?

Nie, na korbę. 😎

Opublikowano

brednie , może i on tyle wart nie ważne , jak na miedzi to też trochę na złomie dostanie , ale przecież taka moc to czego potrzebna ??? 

Do młyna jakieś inne spożywcze zakłady ? Może sprzedawać i 5 lat i nikt nie kupi prędzej swój przewiną 

Opublikowano

No chyba jak by przerobić na generator,i gdzieś na rzece zamontować i prąd produkować.

Opublikowano
16 minut temu, sebe1033 napisał:

brednie , może i on tyle wart nie ważne , jak na miedzi to też trochę na złomie dostanie , ale przecież taka moc to czego potrzebna ??? 

Do młyna jakieś inne spożywcze zakłady ? Może sprzedawać i 5 lat i nikt nie kupi prędzej swój przewiną 

akurat do śrutownika 👌

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Przyjmijmy optymistycznie 20/kg, przyjmijmy również optymistycznie że w tym silniku który waży 5,5t będzie trzy tony miedzi, co daje nam max 6tys.zl za miedź, i może z tysiąc za złom

Coś chyba źle policzył.

Opublikowano
3 godziny temu, Marecki2922 napisał:

Opis to jakiś ynteligent się wysilał 

https://www.olx.pl/oferta/ursus-1634-perfekcyjny-CID757-IDBU0Ib.html#

cytat; Wymianie na nową uległa również instalacja elektryczna, która umożliwia odpalanie z kluczyka

He he a co mają pisać.... Przypominają mi się ogłoszenia aut z lat 90-tych kiedy 10-15 letnie audi miały klimatronik, abs i inne cuda a ogłaszający  prawie nowe maluchy czy polonezy pisali w wyposażeniu kołpaki, prawe lusterko czy światło przeciwmgielne tył . 

Opublikowano
1 godzinę temu, Wiesi0 napisał:

Coś chyba źle policzył.

Fakt, zero mi jedno zjadło

33 minuty temu, marian7k napisał:

...po 20zł/kg jest 60k zł

Zgadza się, jak wyżej

Choć pewnie tyle Cu tam nie ma, bo gdyby było to nikt by się z nim nie bujał tylko już go wyczyścił dawno z tego "złota złomiarzy"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v