Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
sebe1033 napisał:

i co ten "biznesmen" to rzeczywiście taki bandyta ?

nie wiem bo nie mialem z nim nigdy do czynienia. i jak slucham niektorych okokicznych mieszkancow to nie chce miec. no swiety nie jest. choc i ci z reportazu (poszkodowani) nie maja do konca czystego sumienia. bel mieli tyle duzo, bo kradli co popadnie z okolicznych lak. tak slyszalem, za reke nie zlapalem nikogo. ot taki komediodramat na podstawie kargula i pawlaka. zwara sasiedzka. szkoda, ze rykoszetem obrywaja niewinni ludzie, np strazacy czy sasiedzi.

Opublikowano
1 godzinę temu, MF675ursus napisał:

Niemieckich, holenderskich i francuskich ;)

Tyle to i ja wiedziałem, dokładniej chciałem adresy tych stron, ( sprawdzonych).

Potrzebuję dołożyć do Fortschritta 323 wyjście na hamulce pneumatyczne jednoobwodowe i potrzebuję coś takiego:

https://sklep.mizar.com.pl/doposazenie-instalacji-pneumatycznej-przerobka-hamulcow-dwuobwodowych-na-hamulce-jednoobwodowe-p-17682.html

Może doradzi ktoś jakiś tańszy zestaw? 

Opublikowano (edytowane)

coś znajomy mówił że wystarczy podłączyć przewód pod jedno wyjście (niewiem które) u niego działa , u siebie mam sprawdzić ale zawsze zapomnę kupić wtyk 

Cytat

nie wiem bo nie mialem z nim nigdy do czynienia. i jak slucham niektorych okokicznych mieszkancow to nie chce miec. no swiety nie jest. choc i ci z reportazu (poszkodowani) nie maja do konca czystego sumienia. bel mieli tyle duzo, bo kradli co popadnie z okolicznych lak. tak slyszalem, za reke nie zlapalem nikogo. ot taki komediodramat na podstawie kargula i pawlaka. zwara sasiedzka. szkoda, ze rykoszetem obrywaja niewinni ludzie, np strazacy czy sasiedzi.

Czyli w plotkach zawsze ziarno prawdy jest , jeden drugiemu nie będzie dłużny , kiedyś też dwóch w okolicy sąsiadów razem współpracowali bo maszyn nie mieli wszystkich , a teraz wrogowie , nawet sprawa w sądzie o drzewa miedzowe była

Edytowane przez sebe1033
Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, sebe1033 napisał:

Czyli w plotkach zawsze ziarno prawdy jest , jeden drugiemu nie będzie dłużny , kiedyś też dwóch w okolicy sąsiadów razem współpracowali bo maszyn nie mieli wszystkich , a teraz wrogowie , nawet sprawa w sądzie o drzewa miedzowe była

kolejne media zainteresowaly sie sprawa, ale jest tak jak pisalem wczesniej. kij ma dwa konce, obie strony nie swiete. https://isokolka.eu/suchowola/30623-sasiedzki-dramat-w-jednej-z-suchowolskich-wsi-foto

Edytowane przez Bananek
Opublikowano

Nie planuje ktoś sprzedawać po sezonie nieduzego agregatu uprawowo siewnego 2.5m?

Odkładałem to, ale jednak trzeba będzie coś na przyszły sezon kupić zamiast wapna.

Ewentualnie z nowych ktoś coś ostatnio kupował i moze się opinią podzielić? (przeczytałem tematy o agregatach :) )

Opublikowano

Jak najmniejszy 😛

Tak za 2tiry wapna(do kopalni mam ze 400km) :)

A na poważnie to nowe jak patrzyłem to 6-8tys, na taki wydatek byłbym gotów pod koniec roku.

Trzeba mi coś w miarę lekkiego, żeby 8145 nie miał z tym i lekkim nordstenem za ciężko - mam sporo górek. Gleby różne, przed siewem i tak jadę "agregatem", także to miał by być tylko taki, żeby było równo po siewie.

Opublikowano
8 godzin temu, daron64 napisał:

Nie planuje ktoś sprzedawać po sezonie nieduzego agregatu uprawowo siewnego 2.5m?

Odkładałem to, ale jednak trzeba będzie coś na przyszły sezon kupić zamiast wapna.

Ewentualnie z nowych ktoś coś ostatnio kupował i moze się opinią podzielić? (przeczytałem tematy o agregatach :) )

Może pohandlujemy?

Opublikowano

Jakie tam Renaty ma? Zastanawiam się czy nie zmienić same na jakąś renie 110 120 km 

Opublikowano
26 minut temu, jahooo napisał:

A jakiego Same masz w tej chwili ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v