Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sąsiad właśnie myślał nad tym żeby kupić do tego aresa tura ale mu odradziłem i teraz ogląda sie za jakimś mniejszym zetorem 4x4 do tura

Sławku na początku musisz uzbroić się w cierpliwość do gazu nożnego 😄

Opublikowano
Thomas2135 napisał:

No to po uju z ciebie doradca. 

A co sąsiad będzie miał lepiej od niego 😀 kurka wodna aż mi się ręce ztrzęsły dwóch wariatów właśnie przejechało przez wieś z prędkoscia zbliżoną a może przekroczoną 200/h

zetorki12 napisał:

rozglądasz się za czymś 4/4 😆

Opublikowano

Tak z nudów przeglądałem .

Czym tam po wsi Ci szaleją ? Wnioskuj o progi spowalniające .

Opublikowano
23 minuty temu, Thomas2135 napisał:

No to po uju z ciebie doradca. 

bo ? zetory z serii xx45, xx40 i xx41 są bardzo dobre do tura bo przód mają krótki i małe maski a co za tym idzie duża widoczność a jak dobrze sie poszuka to xx41 można znaleźć z rewersem

11 minut temu, slawek74 napisał:

A co sąsiad będzie miał lepiej od niego 😀 kurka wodna aż mi się ręce ztrzęsły dwóch wariatów właśnie przejechało przez wieś z prędkoscia zbliżoną a może przekroczoną 200/h

ja nie z tych ;)

Opublikowano
9 minut temu, slawek74 napisał:

Co to 200 😏nad moim chatom dziś f16 z bazy w Łasku szaleją , dopiero mają prędkość aż mi internet w telefonie głupieje😊

Opublikowano

Na mazury też lata. Już 3 noc z hukiem.  A rak to co kilka tygodni szaleją.

Opublikowano
zetorki12 napisał:

Tak z nudów przeglądałem .

Czym tam po wsi Ci szaleją ? Wnioskuj o progi spowalniające .

A dazą progi na powiatowej 😃 jeżeli chodzi o samoloty to też często z Dęblina przylatują na ,,wygłupy''

Rolnik a co taki zetor oferuje 😃 do tura to przedewszystkim rewers elektrohydrauliczmy

Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Nie wiesz co?

za***ista cenę, średni komfort pracy,dość słaba hydraulika 

Jeszcze dodaj małą wagę i suche sprzęgło. Po prostu bajka do ładowacza.

Opublikowano
2 godziny temu, slawek74 napisał:

A dazą progi na powiatowej 😃 jeżeli chodzi o samoloty to też często z Dęblina przylatują na ,,wygłupy''

Rolnik a co taki zetor oferuje 😃 do tura to przedewszystkim rewers elektrohydrauliczmy

Takie coś mam może Ci sie przyda.

20190906_075648.jpg

Opublikowano

Wszytko zależy od wielkości gospodarstwa , jak mało robi to i turem z zetorem można się męczyć 

Opublikowano

Gdybym robił wszystką tawę w bele to mogło by być ponad 1000 bel z pasówki czasem ważących 1tonę do tego słomy 500 i obornik kilka set ton do tego taki ciągnik może wrazie potrzeby wykonać cięższe prace

Marecki2922 powiat Łuków a ty ?

Opublikowano
2 godziny temu, slawek74 napisał:

A dazą progi na powiatowej 😃 

U nas w zabudowanych wszystkich robią wysepki na początku terenu zabudowanego. Tylko jak długa miejscowość to niewiele to zmieni. A co bardziej miastowi omijaj je lewa strona (bo wysepka jest tak zrobiona, żeby tylko wjeżdżający do miejscowości musiał zwalniać).

Ewentualnie pisz do milicji. Jak trochę pomarudzisz to powinni czasem kogoś wyslac. 

Opublikowano

To u was jeszcze milicja jest :ph34r: a może to już nie Polska😊?

Opublikowano

daron64 ,,milicjia'' to jest od ścigania za spaloną żarówkę albo tego co w zabudowanym jedzie 75 ci co jeżdżą 200 to mafie/przemytniki 😃 do Brzescia 80km a droga u nas to taka alternatywa dla dwójki czasem nocą pędzi dwa jeden za drugim jak perszingi koło mnie jest prosty odcinek z jednej wpadają z drugiej już się rozpędzają po kilku km i kilku zakrętach nawet tirem potrafią 120/130 pędzić ze wschodu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v