Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
35 minut temu, zycietoniejebajka1 napisał:

U mnie to tak wygląda 

IMG_20190903_193007.jpg

Wrzucenie zdjęcia mojej konsoli nic Ci nie da. Trochę słabo widać po lewej stronie. Kombinowałbym, żeby dospawać jakiś element ze sworzniem do siłownika. Ewentualnie przykręcić coś do komory.

35 minut temu, zycietoniejebajka1 napisał:

U mnie to tak wygląda 

IMG_20190903_193007.jpg

Wrzucenie zdjęcia mojej konsoli nic Ci nie da. Trochę słabo widać po lewej stronie. Kombinowałbym, żeby dospawać jakiś element ze sworzniem do siłownika. Ewentualnie przykręcić coś do konsoli.

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik7343 napisał:

a czemu bez uprawnień ?

No toż od czwartego roku życia napirasz . To nie mów że uprawnienia miałeś .

Opublikowano
4 godziny temu, Bananek napisał:

Oszukać przeznaczenie wersja podlaska... I sumienie rolnika obciążone do końca życia. 

Wczoraj w sąsiedniej wsi też masakra...tyle,że nie piłą łańcuchową a taczową...gość przy piłowaniu drewna na popularnej krajzedze upadł na piłę.  Ucięło mu ramię i pocharatało klatkę piersiową i głowę...podobno jak zabierali do karetki ucięte ramię to jeszcze się ruszało. Z karetki przejął gościa helikopter. Podobno jest w śpiączce...ciekawe czy z tego wyjdzie bo raczej musiał sporo krwi stracić 😩

Opublikowano (edytowane)

piła tarczowa bez osłony ,klina i bałagan pod nogami ,już mamy gotowy wypadek

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Link nie działa. Jeśli nawet w 155-54 siedzi silnik Jd to po prawej stronie na bloku pod filtrami paliwa ma oznaczenie JD xxxx.

Opublikowano
26 minut temu, Marecki2922 napisał:

W mojej galerii jest zdjęcie 

Nic nie znalazłem. 

Opublikowano (edytowane)

Niedaleko mnie jest na sprzedanie audi 80 B2 85r za 1200zł myślę że to niezła lokata tylko co z OC? 

3 godziny temu, Marecki2922 napisał:

Panowie podpowiedzcie kto jest producentem tego silnika , jest on w Renault 155, 54 i nie ma innych oznaczeń jak to bywa w typowym MWM gdzie są wytłoczone literki MWM na bloku

Deutz kupił mwm w 1985r więc może jeszcze szły silniki mwm pod ich logo. TD226.6 to na bank mwm

Edytowane przez pawel885
  • Like 1
Opublikowano
16 godzin temu, Thomas2135 napisał:

Wrzucenie zdjęcia mojej konsoli nic Ci nie da. Trochę słabo widać po lewej stronie. Kombinowałbym, żeby dospawać jakiś element ze sworzniem do siłownika. Ewentualnie przykręcić coś do komory.

Wrzucenie zdjęcia mojej konsoli nic Ci nie da. Trochę słabo widać po lewej stronie. Kombinowałbym, żeby dospawać jakiś element ze sworzniem do siłownika. Ewentualnie przykręcić coś do konsoli.

Ściągnę konsole, nawierce otwory wstawię sworznie i zaspawam z dwóch stron i będzie trzymać. 

Jaki siłownik się tam daje? Wiem że skok 30, średnica całego  70?

Opublikowano

Są chyba w sprzedaży typowe do wapomagania podnośnika. W moim skoku ma 270mm. Tyle się wysuwa, może ma większy skok, ale kończy się wysuw centalnego w plecaku i na tyle się zatrzymuje. Tloczysko 32 mm a średnica cylindra 65mm. Mierzone na szybko miarką na polu.

Opublikowano
6 godzin temu, Marecki2922 napisał:

Panowie podpowiedzcie kto jest producentem tego silnika , jest on w Renault 155, 54 i nie ma innych oznaczeń jak to bywa w typowym MWM gdzie są wytłoczone literki MWM na bloku

przeca na tabliczce jak byk napisane MWM Deutz

3 godziny temu, pawel885 napisał:

Deutz kupił mwm w 1985r więc może jeszcze szły silniki mwm pod ich logo

z tego co pamiętam to w całości wykupili i zmienili nazwę pod koniec lat 90

• AgroTeam
Opublikowano
Pomorzanin1222 napisał:

Mam pytanie ile może kosztować przekładnia do rozsiewacza 2 tarczowego firmy promar z 2008 roku. 600 kg ta środkowa tylko bo mam okazje kupić taki za 500 zł w dobrym stanie nie zgnity

Tam sa te tanie przekladnie, zobacz na allegro

200-300zl

• AgroTeam
Opublikowano
16 minut temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Coś więcej na jego temat? 

Waga, ilość, redlic, rozstaw redlic i co jeszcze tam ma.. 

25 redlic, okolo 550kg, ma hydraulicznie zmieniane znaczniki, hydraulicznie sterowane ścieżki zalaczane elektrycznie, kółka zespolone do rzepaku. Taki dobry standard 

Opublikowano
6 godzin temu, Pomorzanin1222 napisał:

Mam pytanie ile może kosztować przekładnia do rozsiewacza 2 tarczowego firmy promar z 2008 roku. 600 kg ta środkowa tylko bo mam okazje kupić taki za 500 zł w dobrym stanie nie zgnity

6 godzin temu, griga napisał:

Tam sa te tanie przekladnie, zobacz na allegro

200-300zl

https://promar-sklep.pl/14-rozsiewacz-600-i-800

Cała przekładnia ponad 9stow, kupowałem rok temu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v