Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daron co do mandatów to jest taki jeden w mieście powiatowym Jaroniec się nazywa, jak weszło to że za przekroczenie o 50 w zabudowanym prawko idzie do szafy na 3 miesiące to najpierw za***rdolil zieciowi, za jakiś czas koleżance z pracy jadącej prywatnym samochodem do domu po pracy, i było coś słychać że własnej żonie też 3 miesięczne wakacje od kółka zafundował. 

Jak wchodziły nowe Vectry to on miał pierwsza, teraz beeme tez  on ujezdza. 

Opublikowano
14 minut temu, tobi866 napisał:

Daron co do mandatów to jest taki jeden w mieście powiatowym Jaroniec się nazywa, jak weszło to że za przekroczenie o 50 w zabudowanym prawko idzie do szafy na 3 miesiące to najpierw za***rdolil zieciowi, za jakiś czas koleżance z pracy jadącej prywatnym samochodem do domu po pracy, i było coś słychać że własnej żonie też 3 miesięczne wakacje od kółka zafundował. 

Nie to że coś, ale czemu jak nie mam znajomości to mam się czaić, a ten co ma teścia w drogówce to może za***rdalać???? Bardzo dobrze, wszyscy równi wobec prawa, a zaczyna się od samego dołu.

• Like 2
Opublikowano

Zieńciowi to jeszcze rozumiem, może go nie lubi, ale własnej żonie?? Ciekawe czy Ona też mu dała zakaz na 3 mies? 

Brat nie mów że nigdy nie przekroczyles prędkość?? Bo chyba nikt w to nie uwierzy. 

Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Napiszę jeszcze raz dużymi literami TEREN ZABUDOWANY!!!! Przedmieścia, zabudowa co 25m dom. Jeszcze nigdy tablicy nie ściągałem z trzeba wiedzieć gdzie można odkręcić. Jeszcze jedno-jak cię zaczną gonić to zaczynasz uciekać???? Jeśli odpowiedz że tak to dla mnie jesteś debilem do potęgi, i do takich kierowców powinni strzelać

Nie muszę wmawiać. Ale w przypadku ogłoszeń albo wystawiam w odpowiedniej kategorii albo wcale. Takie pozorne oszczędności szkodzą tylko tobie. Większość osób ustawia sobie takie kryteria wyszukiwania że twojego kombinowanego ogłoszenia nie zobaczy nawet, wybierają kategorię, zamiast wpisać czego szukają, wystawiając maszynę w częściach pozbywasz się większości kupców-najczesciej tych starszych, co to w internecie się gubią

Debil to czytać ze zrozumieniem nie umie. Pozdrawiam.

Opublikowano
18 minut temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Coś dorzucę, bo bliżej i z rejestracją nie będzie problemu 

https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-tandem-trojstronny-kiper-CID757-IDAP1jl.html

Nic nie pisze że ma możliwość rejestracji, dzwoniłeś czy może twoja? 

8 minut temu, sebe1033 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-wywrotka-kogel-hl-kipper-do-remontu-CID757-IDAvwVn.html#47837f29c5

o takie coś powinni robić to nigdy by nie było problemów z mieszaniem olejów 😂 jedynie trochę by zeszło z kiprowaniem do zboża dobre jak do dmuchawy czy żmijki bo i tak stoisz bo wolno leci 😄, swoją drogą ile to ma lat już 😮

Dwie osoby do kipra żeby to podnieść. 💪💪

Opublikowano
13 minut temu, sebe1033 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-wywrotka-kogel-hl-kipper-do-remontu-CID757-IDAvwVn.html#47837f29c5

o takie coś powinni robić to nigdy by nie było problemów z mieszaniem olejów 😂 jedynie trochę by zeszło z kiprowaniem do zboża dobre jak do dmuchawy czy żmijki bo i tak stoisz bo wolno leci 😄, swoją drogą ile to ma lat już 😮

mam przyczepę z takim wywrotem i powiem szczerze rozwiązanie mega praktyczne, moja jest z 79'

Z tego co mi wiadomo są to  przyczepy produkowane dla wojska

• Like 1
Opublikowano
18 minut temu, PRIMO napisał:

Nic nie pisze że ma możliwość rejestracji, dzwoniłeś czy może twoja? 

Dwie osoby do kipra żeby to podnieść. 💪💪

Nie, nie moja, wątpię bym chciał sprzedac taka krype, toż to do wszystkiego się nadaje, prędzej bym kupił :)

Po czym wnioskuję?? To chyba fabryczna przyczepa, dlatego z rejestracją nie będzie problemu :)

Opublikowano
13 minut temu, bratrolnika napisał:

No to wytłumacz debilowi żeby zrozumiał co miałeś na myśli

O to że idiota jeździ jak świr po wioskach , przedmieściach ( terenach zabudowanych) zagrażając mieszkańcom ,bez stosownego ubrania na taki pojazd, kasku u laski, bez świateł , kierunkowskazów. A ciebie dziwi że jeździ bez tablicy. Jeździ bez tablicy bo mu jeszcze troszkę świta w pecynie, że może nagrać go każdy smark za szyby auta, spisać byle krawężnik, babcia na ławce, fotoradar itp. Nikogo nie uraziłem ,a ty rzucasz się jak padalec w moim kierunku. Życzę miłej niedzieli i pozdrawiam.

Opublikowano

Zdaje egzamin ten pistolet do bielenia wapnem bo chcę takie cóś kupić. 

https://allegro.pl/oferta/pistolet-do-tynkow-wapna-zbiornik-5l-plastikowy-8374812832?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare

34 minuty temu, bratrolnika napisał:

No to wytłumacz debilowi żeby zrozumiał co miałeś na myśli

Brat szkoda czasu i nerwów na takie indywiduum. 

9 minut temu, juzek89 napisał:

O to że idiota jeździ jak świr po wioskach , przedmieściach ( terenach zabudowanych) zagrażając mieszkańcom ,bez stosownego ubrania na taki pojazd, kasku u laski, bez świateł , kierunkowskazów. A ciebie dziwi że jeździ bez tablicy. Jeździ bez tablicy bo mu jeszcze troszkę świta w pecynie, że może nagrać go każdy smark za szyby auta, spisać byle krawężnik, babcia na ławce, fotoradar itp. Nikogo nie uraziłem ,a ty rzucasz się jak padalec w moim kierunku. Życzę miłej niedzieli i pozdrawiam.

Jak chcesz zaistnieć na forum to nie wyzwiskami tylko pomocą i radą. 

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, PRIMO napisał:

Zdaje egzamin ten pistolet do bielenia wapnem bo chcę takie cóś kupić. 

https://allegro.pl/oferta/pistolet-do-tynkow-wapna-zbiornik-5l-plastikowy-8374812832?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare

Brat szkoda czasu i nerwów na takie indywiduum. 

Jak chcesz zaistnieć na forum to nie wyzwiskami tylko pomocą i radą. 

Byle najtańsza sprężarka pociągnie. Pomalujesz sufit i posadzkę,o ścianie nie wspomnę. najlepiej we dwóch. Jeden miesza i nalewa ,drugi maluje,i za godzinę zmiana,bo łapki wysiadają na pełnym zbiorniku i sufit,a idzie jak jaśnista.Mam taki kilka lat,i kto pożyczył ten sobie kupił

Edytowane przez kizak
  • Like 1
Opublikowano
tobi866 napisał:

Jaroniec na emeryturze lepszego psa chyba nie bylo i nie będzie na piratów😀

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v