Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
49 minut temu, bratrolnika napisał:

No to ganiaj na pocztę i nie marudź😂

ale po co jeszcze sprzeda i będzie musiał szukać nowego powodu do marudzenia ,a tak już ma  i po problemie 😉

• Haha 1
Opublikowano

Rolnik7343 napisał: Tylko najpierwsze trzeba mieć co na tym koncie trzymać 😅 To nic za swoją prace nie dostajesz? Ja ,,dzieciom'' pozakładałem konta i kieszonkowe bank przelewa co miesiąc na zlecenie niby nie duże pieniądze ale młodzież uczy się gospodarować swoimi pieniędzmi do tego mają konta internetowe w zwykłym bs do tego mają karty

Opublikowano
19 minut temu, Rolnik7343 napisał:

gdzie marudzę ? pisze jak jest ;) a że sie nie sprzedał to teraz może znowu z 2 lata postoi w szopie

Co za motur sprzedajesz ?

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Co za motur sprzedajesz ?

a o taki ;)https://sprzedajemy.pl/derbi-senda-xtreme-50-sm-supermoto-cross-oporowo-2-6bea9f-nr59443727

16 minut temu, slawek74 napisał:

Rolnik7343 napisał: Tylko najpierwsze trzeba mieć co na tym koncie trzymać 😅 To nic za swoją prace nie dostajesz? Ja ,,dzieciom'' pozakładałem konta i kieszonkowe bank przelewa co miesiąc na zlecenie niby nie duże pieniądze ale młodzież uczy się gospodarować swoimi pieniędzmi do tego mają konta internetowe w zwykłym bs do tego mają karty

a no widzisz ;) nie zbyt mi sie sięgają pieniądze, a co bym chciał sobie zasiać lub trzymać to wszystko nie

Edytowane przez Rolnik7343
Opublikowano

O kurka galopujesz, żebyś z wierzchowca nie spadł. Masz coś do Sławków?🥊

Opublikowano

SŁAWOMIR - sława świata lub sławi pokój. Wybór należy do Ciebie 😁 

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

To do pracy idź konto załuż może się coś zmieni😉

ZAŁÓŻ 😐😐

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v