Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba czesio200 brał u nich , myślę że za dopłatą zrobią i z 2 mm

Opublikowano
23 godziny temu, extrabyk napisał:

Ciagnik pamcerny i legendarny ale dla niemców i austriaków...w Polsce za tą cenę nie ma szans żeby to ktoś kupił. 

Tu pan kolega ma rację. Wystarczy spojrzeć ogłoszenia niemieckie ceny grubo ponad 100 co z resztą widać po przykładzie owego egzemplarza. Jedno trzeba przyznać , zachodnia wersja gniotsja niełamiostja.

• Like 1
Opublikowano

Juz kiedyś pisałem,kupiłem ZM d50 opole,czy jakoś tak na nowych piastach z nową podłogą,nowymi burtami (robione wszystko przez właściciela) ale równe burty ok 80cm wysokości, z papierem za 3 tysiące. Fakt że uniwersalna w dowodzie ale mi tam nie zależy,pola koło domu,bardziej na bele chce przerobić

Opublikowano
2 godziny temu, pawel885 napisał:

Ja znalazłem sąsiadowi D50 na nowych piastach bez papierów za 2500zł , opony dobre, blacha też 

2 godziny temu, Belaruss820 napisał:

Juz kiedyś pisałem,kupiłem ZM d50 opole,czy jakoś tak na nowych piastach z nową podłogą,nowymi burtami (robione wszystko przez właściciela) ale równe burty ok 80cm wysokości, z papierem za 3 tysiące. Fakt że uniwersalna w dowodzie ale mi tam nie zależy,pola koło domu,bardziej na bele chce przerobić

Gdzie takie tanie przyczepy szukać ? Sam bym takie dwie przygarnoł

Opublikowano

Facet chciał 5 tysięcy przez telefon,pojechaliśmy z teściem obejrzeć, bo żadnego zdjęcia wcześniej nie widzieliśmy, z zamiarem kupna, 80km ode mnie pod Łosice. Na miejscu okazało się że pożyczył do słomy sąsiadowi bo jemu nie potrzebna bo nie ma już komu gospodarzyć i wysprzedaje. Pytamy za ile a on nas się pyta ile byśmy dali no to pierwsze co że 3tys i sprzedana 😀na drugi dzień pojechaliśmy i zabraliśmy.

Opublikowano
11 godzin temu, daron64 napisał:

Tego dojca to chyba z 10lat odmłodził ktoś?

Jak nie więcej...

8 godzin temu, sladan napisał:

https://www.olx.pl/oferta/case-international-955-CID757-IDAtyLd.html

Nie ma trybu od przystawki, później, że nie sprawdzał czy jest, bo by mu olej wyleciał 😂

No i nie przeszkadza mu w pracy brak tego tryba ale musi sprzedać ciągnik bo nie ma czasu go założyć...mistrz plątania się w zeznaniach 😆

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v