Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2 minuty temu, Bananek napisał:
35 minut temu, bratrolnika napisał:

jedną kostkę siana od wiosny męczę i nie mogę zmęczyć😎

polej ketchupem, nie jedz tak na sucho. nie zdrowo tak. ;)

jak z dobrej ,,trawki '' zrobione  to można pomeczyć :ph34r:

• Haha 1
Opublikowano
jarecki napisał:

2 minuty temu, Bananek napisał:
35 minut temu, bratrolnika napisał:

jedną kostkę siana od wiosny męczę i nie mogę zmęczyć😎

polej ketchupem, nie jedz tak na sucho. nie zdrowo tak. ;)

jak z dobrej ,,trawki '' zrobione  to można pomeczyć :ph34r:

krowa, ktora duzo ryczy... pewnie nawet nie probowales. ja na szczescie nie

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, pawel885 napisał:

Szukam opinii na temat klimatyzatorów dachowych- ma ktoś przy kombajnie? https://www.olx.pl/oferta/klimatyzator-dachowy-12v-granit-CID757-IDA57Vr.html#b377e78f13 Pytanie czy to coś chłodzi i czy po 30min pracy w pyle się zabije i przestanie chłodzić ?

Wg mnie już lepiej coś takiego https://allegro.pl/oferta/uniwersalny-zestaw-klimatyzacji-12-v-lub-24v-7628506039. Normalna klima tylko to wszystko zamontować to 😴

Opublikowano

Tak wyczułem . Ale jakiż tam "szczytny cel" im przyświeca ?

Opublikowano

Tyle tylko że tak nam wmówili że pestycydy zdrowsze od mykotoksyn. Czy tak jest na prawdę? Te drugie na pewno towarzyszyły nam od początków ewolucji, te pierwsze sami stworzyliśmy. 

Czy są rzetelne badania określające np LD50?

Opublikowano

I tak i nie. Mogę się mylić ale wydaje mi się że współczesne choroby roślin, zwierząt i ludzi nie wiele mają wspólnego z tymi starymi. Poza tym opryski są złe a szczepionki dobre? Co to za różnica? To chemia i tamto chemia. Przynajmniej zwykłe przeziębienie nie jest już chorobą śmiertelną ;)

Temat rzeka. Nie ma się co kłócić bo ilu ludzi tyle teorii. Proszę o kontynuowanie (dalej specjalnie dla @zetorki12 i @adam131) tego wątku;)

Opublikowano

Dobre są ludzie się szczepią i to coraz więcej nikt nie odmawia ZE ZŁE.

Opublikowano (edytowane)

Na wszystko.

A co do emigrantów.

Obejrzyjcie to może coś się dowiecie, jest dużo tego filmów.

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v