Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, adam131 napisał:

dopóki

Złośliwcy proszę nie dawać buziek itp

Nie chcesz buziek? Znaczy sam się cmokniesz?

1 godzinę temu, Belaruss820 napisał:

Ja mam 9540 z 97r. Ogólnie fajny ciągnik ale do tura za szybki trochę,gdybym o tym wiedział to bym czegoś innego szukał ale za 56 tysięcy nie mam co narzekać. Ostatnio robiłem pompę wody i szukałem uszczelki którą ciężko znaleźć w sklepach w okolicy a w internetach okazuje się że taka sama idzie w Proximach i forterrach nawet tych najnowszych. Jedyny ból mam że ucieka mi powietrze z gniazda bo ciągle rozrywa gumę i nie działa dźwignia od regulacji pozycyjnej siłowej i mieszanej

załóż sobie zawor odcinający przed gniazdem,jak nie potrzeba to zamkniesz i spokoj

• Haha 1
Opublikowano

takie poszukaj,ale więcej płócien https://www.olx.pl/oferta/750-16-kabat-8pr-7-50-16-przody-zetor-ostrowek-tur-promocja-CID757-IDduuMF.html#b958d6db1a

wyglądają ok,nie mam przekonania do bieżnikowanych ,ale kulawo z opisu nie wyglądaja

4 minuty temu, sumek666 napisał:

Opublikowano

6.50 różnicy nie zrobią a cena większa niż za 7.50

pchaj te 7.50 8pr, tylko nie w tej promocyjnej cenie, bo mnie tyle z dętką i wysyłką wyszły

w 330 spokojnie wytrzymają, bardziej obawiałbym się o te ori felgi, ale i na to jest rada, pełna obręcz 5.50 z ostrówka/362

7_50x16_kabat_l_d69c7ac86df3ba92f9c18204f2d06281.jpg

• Like 2
Opublikowano
35 minut temu, izydor6280 napisał:

6.50 różnicy nie zrobią a cena większa niż za 7.50

pchaj te 7.50 8pr, tylko nie w tej promocyjnej cenie, bo mnie tyle z dętką i wysyłką wyszły

w 330 spokojnie wytrzymają, bardziej obawiałbym się o te ori felgi, ale i na to jest rada, pełna obręcz 5.50 z ostrówka/362

7_50x16_kabat_l_d69c7ac86df3ba92f9c18204f2d06281.jpg

Obręcz wytrzyma spokojnie , Ale w 60 to co roku wymieniam łożyska bo się ruszą jak łupina orzecha i śruby w czopach pękają

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v