Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie powiem fajna.I tak to zagregatować z prasą.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Cena niewiele wyższa jak za boczną Mf a wygoda jest jak ma się jeszcze małe działki.

Opublikowano

Kiedyś słyszałem jak o tym mówisz ze tam obcinanie foli się piep tak po 500 bel od nowości.

Opublikowano
4 godziny temu, Rolnik7343 napisał:

ciekawe czy te dwa mniejsze wałki na spodzie stołu też są napędzane ?

Mam wersję z tylnim załadunkiem,ale na moje oko to to samo,i tam te małe mają napęd.

Opublikowano (edytowane)

Ja w olx nie bawię się jak coś kupuje wysyłkowo.Wole allegro, na olx oszukują,przysyłają nie takie jak trzeba,myślą ze nie odesześ bo parę złotych,zamówiłem kwasówkę na wymiar, przyszedł inny wymiar bo pewnie taki im został i wiele innych.Allegro ma komentarze i na nie zwracam uwagę.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
3 godziny temu, radekz200 napisał:

Za duzo pierdzielenia 🙂

A co byś powiedział na ok 2tys bel rocznie i owijanie stacjonarną? ☺️ Bamber u nas taki nowoczesny I dopiero w zeszłym roku kupili zgrabiarke na jedną karuzele, wcześniej gwiazdową 😋 

Opublikowano

i dał rady? dał

u nas gość ma 6 ha, w tym kawałek łąki,2 lata temu kupił sobie Bizona za 35 tyś ,bo co swoje to swoje,a na usługi też nie jedzie-jaki w tym sens?

Opublikowano
20 minut temu, kopin napisał:

i dał rady? dał

u nas gość ma 6 ha, w tym kawałek łąki,2 lata temu kupił sobie Bizona za 35 tyś ,bo co swoje to swoje,a na usługi też nie jedzie-jaki w tym sens?

Ja nie szydzę, wręcz podziwiam ☺️ tylko to już trochę przesada. U mnie 800 kiszonki rocznie z usługami i niekiedy cholera brała...

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, kopin napisał:

Ja znam typa co ma 2 bizony na jakieś 25 ha. Jednym kosi i to tylko u siebie a drugi stoi w razie W jakby się pierwszy zepsuł co by nie musiał latać i prosić. Przemysłowy agregat prądotwórczy co by do schładzania mleka miał w razie wojny jak prądu nie będzie - taki świr trochę ale nieszkodliwy w sumie :D. Do tego jeszcze w zapasie jakiś ursus ciężkiej serii w zapasie co tylko stoi :D 

Opublikowano

Zapas się przydaje ale rozsądnie, mi się raz popsuł pług, 4 obrotowa bo jakiś francuz zdją wieżyczkę i przepiłował oś obrotu do połowy i założył wieżyczkę s powrotem.A 4 zagonowo staltecha sprzedałem za 2tyś.

Opublikowano

na zapas warto mieć ale są pewne granice z zapasem czy przeinwestowaniem z resztą podam się pod krytykę bo sam chyba będę startował na ciągnik 70-90km bo c 360 jest za mała na 12 ha mokrych łąk + hodowla bydła 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v