Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak jest z migomatami bo nie mam co warto kupić tak do 4tyś.

Opublikowano

Ja kupiłem w lokalnym sklepie, a jak się popsuła to się okazało że sklep się zwinął... Dzięki Bogu Dedra na swojej stronie ma kontakt do serwisu, przysłali kuriera na swój koszt, odesłali sprawną na swój koszt

Także lokalny sklep nie zawsze jest plusem, chyba że taki z dawien dawna, co się nie zwinie z dnia na dzień, tyle że w takim to najtańszej chińszczyzny raczej nie kupisz

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Wiesi0 napisał:

A jak jest z migomatami bo nie mam co warto kupić tak do 4tyś.

jeżeli nie zamierzasz spawać okrętów to polecam bestera 1801 ;) jedyne co mnie w nim denerwuje to za mało możliwości ustawienia prądu spawania

16 minut temu, bratrolnika napisał:

Ja kupiłem w lokalnym sklepie, a jak się popsuła to się okazało że sklep się zwinął... Dzięki Bogu Dedra na swojej stronie ma kontakt do serwisu, przysłali kuriera na swój koszt, odesłali sprawną na swój koszt

Także lokalny sklep nie zawsze jest plusem, chyba że taki z dawien dawna, co się nie zwinie z dnia na dzień, tyle że w takim to najtańszej chińszczyzny raczej nie kupisz

np. do castoramy można jechać

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

I głośnikami z bazaru 2x15cm 3000W

Kumpel opowiadał, jak w zamierzchłych czasach gadał z jakimś typem co chwalil się jakie to ma za***iste audio w aucie - 3000w nagłośnienie - kumpel pyta jaki ma wzmacniacz, a tamten rozłożył ręce - ale po co wzmacniacz? 

Ehh może by tak zamiast "wywrotka" dać 

2831e730-799d-11e4-98d7-3c2b071bd476.jpg

? :)

1 godzinę temu, Rolnik7343 napisał:

jeżeli nie zamierzasz spawać okrętów to polecam bestera 1801 ;) 

A propos okrętów (chyba już to kiedyś pisałem) - kiedyś pan Krzysiu, co to dawno temu w stoczni pracował, coś u nas w przyczepie spawał. Jakiś słaby dostęp był i ojciec do niego, że może sprobujemy jakoś odwrócic. Na to krzysiu odwraca się wyraźnie obrażony, że ojciec zwątpił w jego zdolności  i rzecze - a ty myślisz, że co? Że jak nam nie pasowało to sobie, k**wa, statki odwracalismy? :)

Edytowane przez daron64
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

takie pytanie .... ten wąż co idzie od trójnika do amortyzacji ma być odpowietrzony ? tzn. poluźnić go przy amortyzacji i wypchnąć powietrze olejem ? jeszcze zaworu od amortyzacji nie otwierałem ;) bo sie właśnie zastanawiam czy to odpowietrzać

61609920_790611391325615_6393690060029427712_n.jpg

Opublikowano

Jak nie ma gdzie? Wróci przewodem do ciągnika przez siłowniki.

Opublikowano

Puścisz olej to wypchnie powietrze do rozdzielacza i tyle.

Opublikowano (edytowane)

Nie wypchnie,trzeba poluzować nakrętkę od węża przy amortyzatorze z podniesionym trochę turem i ciężar tura wypchnie powietrze.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Zapytam inaczej. Jak montujecie nowy siłownik to też go odpowietrzacie? 😉

Opublikowano

W przyczepie tak,a ogólnie to nie jak jest olej w wężu.

Opublikowano

Zrób jutro test i zobaczymy czyja racja. Podnieś opuść i poluzuj przewód. Zobaczysz czy dalej będzie powietrze. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v