Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprzedający pisze głupoty jak nawiedzony- nowy czyli masz pewność że nic się nie rozwali, tylko zapomniał że ciągnik przespał gwarancję i ewentualne wady fabryczne sfinansuje przyszły właściciel a jak wiadomo na gwarancji zdarzają się usterki i to poważne które producent usuwa 

Opublikowano (edytowane)

http://moto.gratka.pl/tresc/massey-ferguson-7475-dyna-vt-19420270.html#e8f3a32ed22c2f9a,1

ktoś już spotkał się z takim cudami ? z ciekawości napisałem e-mail do sprzedawcy, odpisał łamaną polszczyzną,ciągnik stoi we Włoszech,w cenie jest dowóz do Polski,zapłata przy odbiorze,przez tydzień testowanie ciągnika,jak się nie sprawdzi zwrot ceny. Śmierdzi na kilometr, pisałem juz do paru sprzedawców z takimi ciekawymi cenami za ciągniki prawie,że w idealnym stanie i zawsze traktor stoi we Włoszech.Sprzedawca podaje nazwe firmy przewozowej,faktycznie istnieje taka ,ale co to za problem stworzyć stronę w internecie.

Edytowane przez cashpoint
Opublikowano

<p abp="1110">Przecież to jest rozsiewacz wapna, a przy wapnie nie potrzebujesz dokładności wysiewu i mniej się wapno zawiesza.</p>

wiem, że do wapna lecz w większości rozsiewaczy są dwa łańcuchy z osobnymi listwami, a  tu jest jak w rozrzutniku

Opublikowano

Jak ja widzę tekst tłumaczony translatorem to od razu się lampka zapala że coś jest nie tak pewnie podobnie jak w 99% przypadków ale zawsze się znajdzie 1% który to łyknie jak młody pelikan a potem płacz że zaliczka wpłacona a po sprzedawcy ani widu ani słychu

Opublikowano

Tylny most również ciekawy w tej 60-sionie

Jeszcze nie spotkałem takiego połączenia i gdzie ma schowany drążek zmiany biegów.

przecież napisane jak byk że tył od Zetora, pewnie od 25, bo do oryginalnych silników ciężko części dostać i ludzie kombinują montując bardziej popularne silniki do tego tyłu

Opublikowano

http://olx.pl/oferta/700rozsiewacz-amazone-CID757-ID9VuQ3.html#2e3cdb8792

Nikt nie odpowiedział wiec zapytam jeszcze raz, warto zamienic za kosa?? Czy nie bawic sie tylko lepiej jakiegos zaf 402 szukac.od razu?

Te dwa to różnią się tylko wielkością skrzyni .tak myślę . Jeśli przekładnia jest ok i jest kompletny to bym brał - oczywiście łopatki do poprawki, oba wymienione saletrę wysieją na 10 m

Opublikowano (edytowane)

Te dwa to różnią się tylko wielkością skrzyni .tak myślę . Jeśli przekładnia jest ok i jest kompletny to bym brał - oczywiście łopatki do poprawki, oba wymienione saletrę wysieją na 10 m

Akurat na tyle mi potrzeba bo mam opryskiwacz 10 m i robie sobie sciezki :) juz go kupiłem, poszedł za 600 a do skrzyni i tak sb dorobie z 20 cm nadstawki.

A łopatki z tego co ogladałem inne ogłoszenia wygladaja na oryginalne, dlaczego do wymiany??

Edytowane przez matisz
Opublikowano

Akurat na tyle mi potrzeba bo mam opryskiwacz 10 m i robie sobie sciezki :) juz go kupiłem, poszedł za 600 a do skrzyni i tak sb dorobie z 20 cm nadstawki.

A łopatki z tego co ogladałem inne ogłoszenia wygladaja na oryginalne, dlaczego do wymiany??

Łopatki jak najbardziej oryginał - mam taki sam rozsiewacz i wyglądają tak samo

Opublikowano (edytowane)

Łopatki jak najbardziej oryginał - mam taki sam rozsiewacz i wyglądają tak samo

To sie dobrze składa ze masz taki sam :) moglbys mi podpowiedziec na ktorych dziurkach od regulacji siejesz poszczegolne nawozy, tzn (saletra,polifoska,mocznik)i jaki mniej wiecej wysiew jest wtedy, z gory dzieki :)

Edytowane przez matisz
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v