Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, Rolnik7343 napisał:

taka strata 😱

Naście lat temu w wielką sobotę położył się na dk92 tak samo tir w mojej okolicy, nie mieli nikogo do przeładunku, bo zaraz święta, to zgarnęli elitę z spod sklepu, 10 skrzynek przeładowali, osiem wypili i sobie poszli

Opublikowano (edytowane)

Bananek , O czym ty gadasz ?? Piniędze to nie wszystko Ty wisz ile dobra tam do rowu spłynęło ??

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
30 minut temu, kopin napisał:

u mnie jak na 11 wpadł do rowu z napojami TIR to kierowca powiedział okolicznym mieszkańcom że jak chcą to mają brać ile kto chce,bo palety porozwalane,a towar ubezpieczony,a więcej sprzątanie i utylizacja by kosztowała potem 

jak tam będzie tak samo to ale biba z miesiąc będzie

a na jakim fragmencie? ja z kluczborka I w bąkowie też że 2 lata temu z piwem do rowu się władował

35 minut temu, Rolnik7343 napisał:

taka strata 😱

żubra nie szkoda choć piwo to piwo

14 minut temu, kopin napisał:

w sumie z rowu też można wypić 😉

na Woodstocku to było nawet piwne koryto z rynny gdzie lali zlewki piwa to co chwilą ktoś pił jak z rzeki 

1 godzinę temu, kopin napisał:

dożywotnia gwarancja,ale dożywotnia dla blachy czy tak długo jak właściciel firmy żyje,a firma na dziadka 85 lat

ma ponoć wytrzymać tyle co budynek i więźba 

Opublikowano
3 minuty temu, igor10246 napisał:

na Woodstocku to było nawet piwne koryto z rynny gdzie lali zlewki piwa to co chwilą ktoś pił jak z rzeki 

😱🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Opublikowano (edytowane)

Bez urazy żubra nie pije i źle mi się kojarzy wole Lecha a co do tira z piwem u mnie nie podał jest krajowa 19 i tak samo piwo już było a ostatnio saletra, na takim zakręcie.

45706813_2250401915195862_50274668816367

9e47e09dbb768f518435dd3ecebaf9aa.jpg

A to rolnikowi 20 lat zboże będzie leżeć.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
2 godziny temu, igor10246 napisał:

ja tam gdzie mam zamiar trzymać zwierzęta to tylko eurofala a do reszty blacha może być, aprop blachy to w Dąbrowie górniczej jedt firma która ma w ofercie jakąś z dożywotnią gwarancją

Dlaczego eurofala? Chyba jest dużo droższa?

Opublikowano (edytowane)

W stanie wojennym koło ojca do rowu wjechał jelcz z cukrem. Kierowca poszedł na wieś zadzwonić po cukier. Jak wrócił za godzinę to tylko auto zostało, bez cukru. 

Kuzynowi potem jak w czasie burzy dach przeciekał w domu to miał cukrowe nacieki na suficie :-)

Edytowane przez jahooo
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Wykorzystał w celach naukowych. Badał zawartość cukru w cukrze. To wiadomo kto jelcza obrobił.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Kilkanaście lat temu jak jeszcze autostrady a2 nie bylo, i cały tranzyt szedł dk92 to co chwilę były wypadki, a to się miało w domu kostkę 5kg masła, a to 20kg jogurtów.... Kiedyś z paszarni jak jechali ze śrutą, i im przyczepa się wypiela i poszła w pole, to zanim kierowca zobaczył co i jak z zatrzymał się i zawrócił z to znajomy już dwa kursy dwukołką do domu zrobił z workami

Opublikowano (edytowane)

Komuś bieda się dzieje, ma wypadek, a inni zaraz grabią,to złodziejstwo.Ale dobrze wiedzieć, nie można odchodzić zostawiać.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

komuś bied sie dzieje,nie żartuj

u mnie na łące wylądował samochód ze śrutą sojową,strażacy posprzątali troche ,przeładowali na inny i pojechało wszystko w pizdu,a te 5 cm co w trawie zostało na x m2 w lipcu dostało wody i słońca  to po tygodniu był taki smród jak by stado świń tam zdechło i leżało,jak myślisz kto miał przesrane i musiał posprzątać?

Opublikowano

ludzie przestańcie. Swego czasu pracowałem w hurtowni piwa i napojów i każdy kierowca mówił, że w razie wypadku nawet jak znajdą się ludzie, którzy będą rozkradać towar to mają mieć na to wyje**ne, bo skład jest ubezpieczony i kilka skrzynek w tę lub drugą stronę nie robi im naprawdę różnicy. Tak samo na produkcji w browarze. Stłuczek czy uszkodzeń jest co nie miara, Jest na to przeznaczony fundusz i pokrywa koszty. Oczywiście w granicach rozsądku. Niedaleko mnie kilku znajomych pracuje w British American Tobbacco (producent papierosów) i w czasie pracy mogą palić jak lokomotywy za free (firma stawia). Ale nie wyniesiesz stamtąd ani papieroska ani pojedynczej gilzy.

• Like 1
Opublikowano

Kiedyś kierowca u wujka wywrócił tira z pelletem,kabina skasowana, łódka na złom,wszystko się wysypało na dwie posesje,rozwaliło płot betonowy a w drugiej przęsła metalowe pogięło. Za betonowym poszło w trawe a za metalowym w iglaki. Pojechaliśmy sprzątać to na drugi samochód, tak wysprzątaliśmy że później okazało się że zbrakło tylko około 400kg co zostało na ziemi. Wiadomo, wujek musiał ponieść koszty naprawy ogrodzeń

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v