Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Przecież pompy głębinowe też chodzą z hydroforami. Jeżeli do studni kopanej tak zwanej kręgowej to głębinówka też spełni swoje zadanie tylko nie może być za mocna bo będzie dno podbijać do góry. 

Edytowane przez stempos1980
Poprawa postu
Opublikowano
20 godzin temu, tobi866 napisał:

Ruski tandem? Jak to się sprawuje i jak z częściami do tego? 

Pożyczyłem kasę koledze i nie miał jak oddać to dał mi rozrzutnik i nim nie robię bo już miałem wcześniej, raz spróbowałem i rzuca tylko za siebie i mocno tnie gnój jak sieczkarnia, po za tym części są i tanie.

Opublikowano
10 minut temu, lexiflexi napisał:

Gosc jak robił ogłoszenie to chyba zjarany był jeśli taką cenę wystawił i to jeszcze netto ...

ciągnik z małym przebiegiem, a wymienił 80% części m.in. skrzynia .. dobre sobie ;)

Opublikowano
18 minut temu, bratrolnika napisał:

Na upartego przeciwwagę z tyłu dołożyć i można jeździć, hamulcami kierować...

przodek z 60siony i łogiń 🤣

55 minut temu, Rolnik7343 napisał:

teraz nowy jeszcze od dealera nie wyjdzie a już pół ciągnika do wymiany

zdarza się rodzynek co się sypnie momentalnie ^_^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v