Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wracając do tablicy to taktykę ktoś miał niezłą , ogłoszenia darmowe to wygryźli allegro , potem się przemianowali na olx i już płacić trzeba . A na allegro to już nikt nie zagląda jeśli idzie o rolnictwo , 

A może to już Holendrzy zaplanowali , bo ciekawe właśnie że sprzedajemy darmowe a słabo popularne 

Opublikowano

Nie wiem, wystawiałem wiele razy w anonsach cz na sprzedajemy i sprzęty szły bez problemu w ciągu tygodnia czy dwóch. Na OLX widze sporo gratów, co są tam po 3-4 lata i za chiny ludowe nie pójda w tej cenie - to co, ktoś ma  ogłoszenia gratis ?

Opublikowano
33 minuty temu, sebe1033 napisał:

a wracając do tablicy to taktykę ktoś miał niezłą , ogłoszenia darmowe to wygryźli allegro , potem się przemianowali na olx i już płacić trzeba . A na allegro to już nikt nie zagląda jeśli idzie o rolnictwo , 

A może to już Holendrzy zaplanowali , bo ciekawe właśnie że sprzedajemy darmowe a słabo popularne 

tablice kupili holendry i przemianowali na olx

Opublikowano
37 minut temu, sebe1033 napisał:

po prostu sprzedajemy.pl musiało by się lepiej wypromować ... jakieś w tv, internecie itd

Opublikowano

fajny patent z tą kamerką ale u mnie by to nie wiele wytrzymało ale ja już się przyzwyczaiłem a na upartego to zawsze można pręt do ramki przyspawać żeby lepiej kąt widzieć 

tak patrzę kurde fajnie by było jakiś ciągnik do 100k tak z 60km z możliwością podkręcenia i kioti wydają się nawet fajne ale te biegi z lewej strony trochę przerażają 

Opublikowano

@marko06060 Mam ten pierwszy z intertechu, i mogę go polecić. Dobrze wykonany, malowanie też nie budzi zastrzeżeń. A te sprężyny stabilizują łapy by zbyt mocno nimi nie bujało na dołkach, bo mocowanie siłownika jest na fasolkach dzięki czemu nie są sztywno tylko lekko pływają na boki. 

Opublikowano

Masz rację. Sam pierwszy raz jak wjechałem to zaryła i trzeba było rozkręcić. Mimo to fasolkowy otwo4 jest do d*py i zaspawałem go. Teraz jest dobrze na okrągłym.

Opublikowano

ja zaspawałem połowę fasolki także trochę jeszcze ma luzu i odpowiednio idzie ją ustawić bo wcześniej jak ustawiłem ją na cięgle tak żeby w orce dobrze szło włókować to jak podnosiłem to aż ślizgi o koła w ciagniku haczyły

Opublikowano

Tak samo wujo z cięzką broną - zawsze ciągnął za sobą ziemię i narzekał, że ciężko. Jak się rozkręci cięgło trochę wiecej niż symboliczne 3 obroty to nic nie ciągnie, ładnie kuszy bryły na wierzchu i pole w miarę równe nawet po pierwszym przejeździe, bo koła się nie podkopują nawet na świeżo oranym.

Opublikowano

Ten jakoś bardziej mi się spodobał, a płaskowniki są w takim miejscu że nie kaleczą foli. Poza tym mają gładkie krawędzie. Mi przez te dwa lata które go używam,  i kilkaset owinietych bel nie zdarzyło się uszkodzić foli.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v