Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co za ludzie te usługi robią masakra u mnie to jak trzeba to i dwa razy przestawia wysiew czy nawóz sieje do 80tys a realnie wychodzi trochę więcej bo działki różne i czasem gdzieś zakładka☺

Opublikowano
2 godziny temu, sumek666 napisał:

Ludzie... 

Arbos nic nie produkuje. Tylko maluje na biało zielono.

Ciągniki Arbosa to chińskie Lovole z silnikiem Kohler. 

Wszelkie siewniki i opryskiwacze to wszystkim dobrze znany Mater Macc 

Jeżeli ktoś chce kupić sadownika to za 60-70% Korbankowego Arbosa ma niebieskiego Lovola

Takich Lovoli nie widziałem :

https://www.korbanek.pl/producent/arbos/ciagniki-sadownicze/4000-q#

Opublikowano
53 minuty temu, kuba277 napisał:

U mnie większość ludzi do podsiewacza nawozu nie sypie.  

Rolnik jak masz poznaniaka to poznaniakiem zasiejesz sobie na kiszonkę.

Za takie kombinowanie to ja podziękuję ;)

45 minut temu, sumek666 napisał:

Mój kuzyn ma i nie uzywa bo tylko 2x50 kg wchodzi w podsiewacz w Kleine. Poza tym twierdzi, że podsiewacz rozleniwia kukurydzę 

To chyba u niego ;) w podsiewacza idzie super fosfat i sporą różnicy od startu widać tam gdzie qq dostała nawóz a gdzie nie  

Opublikowano
kuba277 napisał:

U mnie większość ludzi do podsiewacza nawozu nie sypie.  

Rolnik jak masz poznaniaka to poznaniakiem zasiejesz sobie na kiszonkę.

siania poznaniakiem to ty nikomu nie doradzaj 😃 uprawa kukurydzy jest zbyt droga by byle jak siać

Opublikowano
3 godziny temu, solek01 napisał:

No takich może nie ma oficjalnie ale na pewno to robi lovol. 

3 godziny temu, Rolnik7343 napisał:

To chyba u niego ;) w podsiewacza idzie super fosfat i sporą różnicy od startu widać tam gdzie qq dostała nawóz a gdzie nie  

No masz rację. Ja różnicę widzę :)

Opublikowano
18 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

jak mógł 3p z takim siewniczkiem nie dawać rady ?

zastanawia mnie czy nie łupie ziaren

Na górach trochę ciezko (tak właściciel twierdzil) a tak to w 6 rzedach chodzil Pronar ;)

Opublikowano

5 zł? Wystawiałem maszynę na olx i z pewnych względów nie mogłem z konta zapłacić. Zapłaciłem smsem. Wiesz ile skasowali? 29 zł zł za ogłoszenie i 30 zł dla operatora. W sumie 59 zł za gołe ogłoszenie.

Opublikowano

Zbudujesz im pozycje to sprzedadzą platformę tak jak kiedyś tablice.pl i tyle będzie z tego twojego napychania kieszeni naszym

Poza tym czasem dodaje ogłoszenia na Olx i sprzedajemy, na te drugie to mało kto zagląda, widać po ilości wyświetleń czy też po tym ile osób wzięło telefon

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v