Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
18 minut temu, Bananek napisał:

rozsadek wygral... pochwalilbys sie. a to, ze zona marudzi wynagrodzisz jej przejazdzka w jakis odlegly zakatek.

Moja żona boi się motura jak diabeł wody święconej, raczej ze mną nie wsiądzie.

IMG_20190310_170528.jpg

• Like 3
Opublikowano (edytowane)

Pewno utkwił Jej w pamięci Twój popis przed teściową . :P    Fajny motor , Jaka pojemność , ile koni ?

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Moja żona boi się motura jak diabeł wody święconej, raczej ze mną nie wsiądzie.

IMG_20190310_170528.jpg

a gdzie Ty to kupił??

Brat takie samo sprzedał w weekend

1 minutę temu, Rolnik7343 napisał:

czemu turystyk a nie jakaś R1 ? :D

bo w pewnym wieku myśli sie już inaczej

Opublikowano

Fajny sprzęcik,tylko nie przesadzaj z prędkością żeby Cię ta przyczepa nie wyprzedziła.

A że żona motora sie boi to dobrze,bo przynajmniej nie jedzie z Tobą wszędzie ,a żeby nie marudziła że warkota kupiłeś ,zamów dla Niej też coś warkoczącego na baterie jak Ciebie w domu nie ma 😉

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

a gdzie Ty to kupił??

bo w pewnym wieku myśli sie już inaczej

aj tam pierdzielisz .... nie raz to nawet dziadki widać na ścigaczach :D

Opublikowano
3 minuty temu, zetorki12 napisał:

Pewno utkwił Jej w pamięci Twój popis przed teściową . :P    Fajny motor , Jaka pojemność , ile koni ?

500ccm, KM chyba 46

2 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

czemu turystyk a nie jakaś R1 ? :D

Bo chce jeszcze trochę pożyć. Poza tym głupio wyglądasz skulony na scigu jadąc 80km/h przez wieś

Przed chwilą, soltys48 napisał:

a gdzie Ty to kupił??

W Sochaczewie

1 minutę temu, kopin napisał:

Fajny sprzęcik,tylko nie przesadzaj z prędkością żeby Cię ta przyczepa nie wyprzedziła.

A że żona motora sie boi to dobrze,bo przynajmniej nie jedzie z Tobą wszędzie ,a żeby nie marudziła że warkota kupiłeś ,zamów dla Niej też coś warkoczącego na baterie jak Ciebie w domu nie ma 😉

To niby właśnie za szybkie nie jest, a jak naprawdę to zobaczymy

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, kopin napisał:

wiertarkę z udarem ? 🤔

• Haha 1
Opublikowano

Panowie czy jest tu na forum jakaś kumata osoba która chciała by sie podjąć zrobić mi prosty sterownik do siewnika kukurydzy?

Chciałbym żeby były tam sygnały w razie jakby sekcja nie siała i gdyby dmuchawa stanęła.Siewnik miał sterownik jednak ktoś go zajumał-czujniki są

Opublikowano

Pytanie z innej beczki, bo nie śledzę cen - jaka byłaby rozsądna cena za amazonke za-u 1500, ogólnie stan ok, jak dobrze pamiętam to chyba talerze w takim sobie, reszta ok?

Opublikowano
48 minut temu, Rolnik7343 napisał:

wiertarkę z udarem ? 🤔

Piłę szablastą.

Opublikowano
44 minuty temu, bratrolnika napisał:

A czy ja kiedykolwiek ukrywałem ile za coś zapłaciłem? Ze swoich płacę, uczciwie zarobiłem na to, więc czego się tu wstydzić

jesli stan techniczny ok to cena dobra

na zdj ladnie się prezentuje ,niech dobrze służy

ja mam upatrzoną CB 500,tylko czekam az komornik to ogarnie

• Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

...a to, ze zona marudzi wynagrodzisz jej przejazdzka w jakis odlegly zakatek.

to tak jak Zośka z Antkiem rozmawiali w łóżku o wzięciu w "fajne" miejsce:ph34r:

1 godzinę temu, Rolnik7343 napisał:

wiertarkę z udarem ? 🤔

kręcić się w środku nie musi , wystarczy tylko udar 

32 minuty temu, kopin napisał:

Tym dobrze przerżniesz 😉

byle nie na wylot bo masakra będzie nie tylko texańska

39 minut temu, Thomas2135 napisał:

Piłę szablastą.

zadowolona dopóki bateria nie padnie 

1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

...

To niby właśnie za szybkie nie jest, a jak naprawdę to zobaczymy

znajomu pare lat temu na chińskim 50ce skuterku sie wypierdzielił na pokrym asfalcie a tam prawie nie było pod maską czym jechac , szybciej by się pewnie na nim nogami odpychał  a pomyśleć że kiedyś z ówczesną przyszłą małżonką jawą 350 popierdzielał

1 godzinę temu, Rolnik7343 napisał:

A jak będzie chciał towar to zapraszam w sierpniu, będzie pod dostatkiem

a widzisz , cfaniak z niego bo zboże potanieje to więcej zabierze za zaliczkę

2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Już w piątek przed południem były tak przebrane że nie było co kupić

w lidlu przed otwarciem taki tłum że ledwo weszłem zobaczyć pusty regał po przecinarkach plazmowych a wychodząc ze sklepu zobaczyłem że i po najtańszych kwiatkach na które się rzucił tłum tez ani śladu pomomo że spędziłem raptem parenaście minut na przeglądaniu typowo techniczych pierdół 

Opublikowano

@bratrolnika moje gratulacje. Miałem takiego tylko znacznie starszego a widzę, że ten to nowszy model. Dbać o gaźniki i unikać korków latem. ;)

Co do gaźników to warto przejrzeć przepony czy dobrze chodzą. Wydech oryginalny? Jakiś kombinezon, buty, rękawice kask masz? :)

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v