Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, kopin napisał:

nie wiem ile ty masz lat że gadasz takie głupoty,nie wiesz że nie wszystko sie swojej babie mówi? łącznie z PIN-em do konta?

Yhy czyli klasyczny przykład cwaniakowania przed kumplami, a w domu grzecznie pod pantofelkiem 

Opublikowano

stary żołądek to  do wielu rzeczy przyzwyczajony,jak ja takie mieszanki robiłem to wielu z was albo cyca albo kaszkę smoktało ;-)))

2 minuty temu, sumek666 napisał:

@kopin widzę eliksir z piwa i mleka przestał działać 🤔🍼🍺

1 minutę temu, daron64 napisał:

Yhy czyli klasyczny przykład cwaniakowania przed kumplami, a w domu grzecznie pod pantofelkiem 

a kto tu ostatnio pisał o tym jak historie z ogłoszeniami o panienkach wykasować?

wszyscy srają po nogach przed swoimi babami ale każdy cwaniakuje

a prawda jest taka że większość czegoś babie nie gada nie z tego powodu że sie jej boi tylko dlatego żeby nie słuchać tego smecenia 😉

Ten jak farby nalał do pistoletu to skończył malować jak  farba we wiadrze sie skończyła 😉

https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-wywrotka-transport-CID757-IDyhlpb.html#cc4260cbdf;promoted

• Like 2
Opublikowano

Witajcie mam do kupienia ursusa 902 tyle że z przednim napędem i silnikiem 6 cylindrowym i pytanie  czy normalnie mogę się poruszać po drogach? Nie będzie problemu przy przeglądzie albo kontroli policji?

Opublikowano
25 minut temu, Askis napisał:

Witajcie mam do kupienia ursusa 902 tyle że z przednim napędem i silnikiem 6 cylindrowym i pytanie  czy normalnie mogę się poruszać po drogach? Nie będzie problemu przy przeglądzie albo kontroli policji?

Silnik rzecz wymienna....

Koleżanka miała takei coś i to nieświadomie dopiero przy sprzedaży handlarz ją uświadomił

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Agrest napisał:

Może i nie brzydka, ale ta cena to nieporozumienie za d47

A naklejkow i swiatelkow jak na hinduskich ciężarówkach...

I jeszcze jedno-jak przy niej otworzyć tylna burtę?

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
9 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

dobrze ich podsumował "miotły mogą robić a nie fendy naprawiać"

Rolnik to typowy wieśniak. Po co mu wiedzieć że ma 100bar na wstecznym jak i tak nie wie o co chodzi. 

Opublikowano
Dnia 3.02.2019 o 23:28, Thomas2135 napisał:

@Esab200 temat dla Ciebie. 

Sorry że  się  nie  pokazuje  na AF ale  zgubiłem smartfona  i nie  mam telefonu  i rzadko mnie  tu teraz  widać.  

Chciałem  wami  zrobić  parę  pięknych  zdjęć  z akcji  .. Wywóz  obornika  z kurnika 2019 .. Ale  podczas  tej  akcji  zgubiłem telefon  i nici  z fotek. 

Pozdrawiam

• Sad 1
Opublikowano
8 minut temu, Esab200 napisał:

Sorry że  się  nie  pokazuje  na AF ale  zgubiłem smartfona  i nie  mam telefonu  i rzadko mnie  tu teraz  widać.  

Chciałem  wami  zrobić  parę  pięknych  zdjęć  z akcji  .. Wywóz  obornika  z kurnika 2019 .. Ale  podczas  tej  akcji  zgubiłem telefon  i nici  z fotek. 

Pozdrawiam

to gówno wrzuć na sita od TMR i powinien sie znaleźć chyba że już dostał adapterem  

Opublikowano
1 minutę temu, konteno napisał:

to gówno wrzuć na sita od TMR i powinien sie znaleźć chyba że już dostał adapterem  

Podejrzewam  że  telefon  na fermie  został. Tak  że  gówno zostawię  w spokoju 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v