Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W radiu mówili że w jakiejś miejscowości synowa pokuciła się z teściem na podwurku i wsiadła do samochodu a teść na wuzek widłowy i na widły samochód i wywiuzł ją za bramę. Synowa zadzwoniła po policję i teraz grozi mu 8 lat za narażenie życia i uszkodzenie mienia-takie rzeczy tylko u was

Edytowane przez stempos1980
Poprawa postu
  • Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

czego szukasz?

Szer.15m dł. 18m. Wysokość w słupie 4,5 -5m

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

kompletna?tzn z blachą

Raczej sama konstrukcja bo blacha kolor, świetliki i drzwi to już po moje gusta.

Wymiar taki bo mam stodołę w tym wymiarze u myślę o podmiance

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

Raczej sama konstrukcja bo blacha kolor, świetliki i drzwi to już po moje gusta.

Wymiar taki bo mam stodołę w tym wymiarze u myślę o podmiance

wiem gdzie była przywieziona z DE coś o podobnych wymiarach ale niższa -zapytam

Opublikowano

Teoretycznie wysokość najłatwiej zmienić.  Najlepiej byłoby na murze oporowym postawić . Wtedy i zboże na ścianę można sypnąć.

Opublikowano

Mi tak się w niedzielę umyślało. W ciągu 2 tygodni mam mieć wycenę od gości co mi dach robili. Pewnie będzie baardzo drogo i się nie zdecyduję, ale na używaną może już tak.

Opublikowano

Mam do kupienia zetora 7245 z 90r. z  turem trzysekcyjnym, krokodylem i łyzka. Stan w miare, z odmy nic nie leci ale jak odkreciłem korek wlewu oleju juz czuc było podmuch lekki. Zaczep tylko dolny, ramiona i wieszaki do wymiany bo pokieraszowane troche, opony przod dobre, tył za rok, dwa do wymiany. Hamulce albo zapowietrzone albo sie skonczyły bo hamuje tylko jedno koło.

Czy 37 tys to dobra cena??

Opublikowano (edytowane)

No i w czym problem ? Bo nie wiadomo - chcesz jakiejś rady , czy tylko się chwalisz ? Cena ujdzie jak za taki .

3 minuty temu, matisz napisał:

Mam do kupienia zetora 7245 z 90r. z  turem trzysekcyjnym, krokodylem i łyzka. Stan w miare, z odmy nic nie leci ale jak odkreciłem korek wlewu oleju juz czuc było podmuch lekki. Zaczep tylko dolny, ramiona i wieszaki do wymiany bo pokieraszowane troche, opony przod dobre, tył za rok, dwa do wymiany. Hamulce albo zapowietrzone albo sie skonczyły bo hamuje tylko jedno koło.

Czy 37 tys to dobra cena??

Edytowane przez zetorki12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v