Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zawsze przewody kupowałem w sklepdlarolnika.pl ale ostatnimi czasy widzę że ceny skoczyły im do tego poziomu że nawet w mizar mają taniej

tym bardziej że z mizaru będę i tak inne rzeczy zamawiał, to i jeden koszt wysyłki będzie

i dziękuję za odpowiedź, takiej potrzebowałem

Opublikowano
Dnia 10.01.2019 o 13:14, Agrest napisał:

Nie nabijecie wyświetleń bo zaraz handlarz zbije cenę żyta  i kupi jęczmień po 600zł😁

Już pewnie nie jeden z forum cenę dogaduje

Ludzie w oczekiwaniu na "miszmasz" muszą się czymś zająć 😛

Opublikowano
ja przewody to zakuwam na miejscu w firmie się tym zajmującej 10 czy 15 zł drożej ale wszystko wytrzymuje, a ile razy kupiłem w sklepie gotowy to jeblo, 2 lata temu pękł mi w kombajnie po 3 dniach nowy że sklepu, dobrze że na polu, prawie cały olej wywalilo.
Opublikowano
10 minut temu, jahooo napisał:

ja z mizaru zrezygnowałem, bo jakość dyskusyjna a i ceny takie sobie

co innego polecasz z hydrauliką siłową??

4 minuty temu, przybyslawice5211 napisał:

Według mnie spokojnie wystarczy sam takie mam w przyczepie 

a no właśnie, ile ludzi tyle opinii

ewentualnie parę groszy z ceny zejdę zmieniając przewód z końcówkami m22 na taki z m18, bardzo spowolni mi to przepływ, czy nawet nie zobaczę różnicy???

Opublikowano

ja brałem z agricoli, a teraz zaopatruję się w lokalnym sklepie, bo ceny takie same albo i korzystniejsze, nie trzeba czekać na wysyłkę , jak coś, to zwrot , czego nie potrzebuję.

Opublikowano

bratrolnika napisał:

4 minuty temu, przybyslawice5211 napisał: Według mnie spokojnie wystarczy sam takie mam w przyczepie  a no właśnie, ile ludzi tyle opinii

oszczednosc na oplocie w przyczepie to niezbyt bezpieczny pomysl. podniesiesz, bedziesz chcial cos zajrzec, przewod pusci i tylko Dobry Jezu zaspiewaja. szkoda zycia dla kilku zlotowek. ale to tylko moje zdanie.

• Like 2
Opublikowano

jak chcesz łeb wtykać pod podniesioną przyczepę to i tak Ci zaśpiewają kiedyś -NIGDY SIĘ TEGO NIE ROBI BEZ ZABEZPIECZENIA

a co do węża to nie popieram wkładania cienkiego szajsu na granicy wytrzymałości

• Like 1
Opublikowano

Mam pytanie.......

Agregat ścierniskow-3 łapy,4 łapy,talerze,wał

Agregat ścierniskowy-4łapy,3 łapy,talerze ,wał

Czy jest jakas różnica?W większej ilości łap za ciągnikem,przedstawiciel twierdził że o wiele lepsza robota.Ogolnie tak jak ze wszystkim kazdy chwali swoje

Opublikowano

bratrolnika napisał:

w okolicy jest stara XJ600 za niewielkie pieniądze, w sumie to 600 ale z delikatną charakterystyką silnika, może to jest dobry złoty środek, 4 gary, 600 pojemności, ale łagodny silnik, nie agresywny wariat

nie agresywny? mialem go pol roku. 5,5s od 0 do 100km/h robi swoje. ale to, ze duzo bledow wybacza jest prawda. stabilna stara konstrukcja.

Opublikowano
8 minut temu, Bananek napisał:

znow wrzuca posty gdzie chce. ale tak, yamaha xj. fajny motocykl na poczatek.

Wg mnie nie. Jest za ciężki. Chyba, że ktoś jest kawał chłopa to tak. Sam Miałem do wyboru i postawiłem na GS500E

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v