Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Niby? Na pewno mam rację. bo mnie krew zalewa jak widzę: tam pisze, wziąść, chodź zamiast choć, poszłem, oglądnąć i wiele wiele. to czym cham czy nie nie ma znaczenia. jeżeli ktoś sobie zapamięta jak się pisze to mogę być chamem. Tym bardziej, że w sposób zabawny zwróciłem na to uwagę 2 posty wyżej.

Edytowane przez sumek666
Opublikowano

sumek666 napisał:

k**wa następny... JEST NAPISANE!!! 

mozesz nie miec racji. my ogladajec widziny, ze jest napisane. ten na gorze mogl widziec, ze wlasciciel akurat pisal, ze jest sprzedany. akurat trafil na ten moment jak pisal. ;)

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, sumek666 napisał:

Niby? Na pewno mam rację. bo mnie krew zalewa jak widzę: tam pisze, wziąść, chodź zamiast choć, poszłem, oglądnąć i wiele wiele. to czym cham czy nie nie ma znaczenia. jeżeli ktoś sobie zapamięta jak się pisze to mogę być chamem. Tym bardziej, że w sposób zabawny zwróciłem na to uwagę 2 posty wyżej.

Kuźwa następny "POLONISTA" 😧 ale @zetorki12 i tak nie przebijesz poprostu daleko ci do niego 😆

Opublikowano
36 minut temu, sumek666 napisał:

k**wa następny... JEST NAPISANE!!! 

22 minuty temu, womir napisał:

Niby sumek masz rację

A jakiś czas temu w radiu niejaki Pan Bralczyk mówił, że ta forma tak się upowszechnila, że nie należy jej traktować jako błąd. Tak mi się coś kolacze przynajmniej w główce. 

4 minuty temu, sumek666 napisał:

Przynajmniej prawidłowo stosujesz zwrot bynajmniej. ;)

I tak dla połowy forum bynajmniej = przynajmniej. 

Opublikowano
6 minut temu, zetorki12 napisał:

Oooo bynajmniej , To nie ja . 😜

Jeśli to nie ty to może twój brat bliźniak 👥

Opublikowano
10 minut temu, sumek666 napisał:

Akurat mam zdjęcie @zetorki12

Screenshot_20190105-202513_Instagram.jpg

8 minut temu, zetorki12 napisał:

Oooo bynajmniej , To nie ja . 😜

3 minuty temu, zetorki12 napisał:

Czego ?

tego:D

Opublikowano (edytowane)

No i ?

A weźta cofnijta się do tyłu i zobaczta o czym temat , bo przynudzata .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

Oj sumek... "Wzionść, włanczać..." niektórych to mocno denerwuje, a mnie to bawi, śmiesznie brzmi i dlatego lubie tak mówić w towarzystwie znajomych o ile oczywiście nie zapominam, zawsze takie polonisty mają o to pretensje a ja mam ubaw :D

Za to forma "pisze" zamiast "jest napisane" bardziej przypadła mi do gustu i uznałem że to jej będę używał. Po co sobie utrudniać życie skoro można ułatwiać. Tak samo nie widze sensu istnienia w polskim języki "ch i h" czy "rz i ż" itp skoro to i tak nie zmienia wymowy (rzadko zmienia) a tylko wydłuża czas pisania i powoduje problemy to zawsze trzeba sprawdzić pisownie. I tak częściej po prostu wole pisać "wziasc, wlaczac" i wszyscy zadowoleni.

Opublikowano
12 minut temu, ACoCieTo napisał:

Oj sumek... "Wzionść, włanczać..." niektórych to mocno denerwuje, a mnie to bawi, śmiesznie brzmi i dlatego lubie tak mówić w towarzystwie znajomych o ile oczywiście nie zapominam, zawsze takie polonisty mają o to pretensje a ja mam ubaw :D

Za to forma "pisze" zamiast "jest napisane" bardziej przypadła mi do gustu i uznałem że to jej będę używał. Po co sobie utrudniać życie skoro można ułatwiać. Tak samo nie widze sensu istnienia w polskim języki "ch i h" czy "rz i ż" itp skoro to i tak nie zmienia wymowy (rzadko zmienia) a tylko wydłuża czas pisania i powoduje problemy to zawsze trzeba sprawdzić pisownie. I tak częściej po prostu wole pisać "wziasc, wlaczac" i wszyscy zadowoleni.

na poważnie piszesz czy pijany jesteś?

dzięki takim jak Ty Jaworowicz ma pracę

2aj75ub.jpg

• Like 1
  • Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v