Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Wyczyścilem wszystkie dane apki, po ponownym zalogowaniu bez zmian. Spróbuję przeinstalowac. 

Po ponownej instalacji i zalogowaniu się na swoje konto to samo. Nie wiem, gdzie to gówno trzyma te dane. 

Opublikowano
1 godzinę temu, daron64 napisał:

Takie pytanie mam techniczne. Można usunąć "historie" wyszukiwania z olx z aplikacji?  Jestem cały czas zalogowany no i wyrzuca mi masę propozycji rzeczy, których już albo nie szukam, albo np moja siedziała na moim koncie i połowa proponowanych ogłoszeń to jakieś graty dla dzieci

Niejednoznacznie sprecyzowałeś pytanie :)

co do Twojego pytania - chyba jedynie inne wyszukiwania będą wypychać te "stare". Algortym patrzy czego szukałeś i stara się dopasować Twoją stronę główną pod Ciebie. Bo np każdy kto szuka np traktora wpieniałby się, że na głównej ma ciagle ciuchy np :)

Opublikowano

Zapisz sobie obserwowane wyszukiwania i wchodzisz w nie bez ciągłego wpisywania czego szukasz. Dodatkowo wiesz ile nowych ofert pojawiło się od ostatniego wejścia.

Opublikowano
15 minut temu, Agrest napisał:

Zapisz sobie obserwowane wyszukiwania i wchodzisz w nie bez ciągłego wpisywania czego szukasz. Dodatkowo wiesz ile nowych ofert pojawiło się od ostatniego wejścia.

To co szukam, to mam zapisane tak jak mówisz, ale lubię sobie popatrzeć na głównej stronie czasem coś  ciekawego  jest 

Opublikowano
20 minut temu, Narko napisał:

Widać, że najdroższe elementy, czyli odkładnie ma wymienione na nowe, lemiesze też nie najgorsze. Czyli albo dorabiał, albo mimo dużego wieku da się je dostać w sklepach. Sprawdzić dostępność tych części. A i odkładnie całościowe, bez półpiersi - niestety to na minus. Napisał kroje talerzowe - na zdjeciach ich nie widać. Jak są to targować parę stówek, sprawdzić czy nie pogięty, spawany i max 5k. Do traktora 70 km jak znalazł

Opublikowano
10 godzin temu, Thomas2135 napisał:

taki jak rs09

10 godzin temu, extrabyk napisał:

Klepią to do dziś http://magistraltrade.ru/t-16.html

Tu kolejna wariacja na ten temat w wersji samozaładowczej https://www.agrobase.ru/catalog/machinery/machinery_f5db0940-b683-449d-a9fb-0d5a35c40149

A FYNDT takich do dziś nie klepie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v