Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, daron64 napisał:

Poszła wiadomość na priv. 

A ile astat wyszedł i jaka szerokość? U mnie zetorek za mały żeby taki agregat mu zapodaj.  Myślałem nad simply, ale ceny na olx, to za te kasę miałbym zwykła talerzówkę i agregat bierny i zetorek miałby lżej w zyciu

3M 12netto z transportem, na simply nawet niema co patrzeć za lekkie.Ja sam z własnej nieprzymuszonej woli nie kupiłbym ale mam to na program i muuuuszę

1 godzinę temu, jahooo napisał:

Kurcze, jak nie sprzedasz , to po zaliczkach sam sie do ciebie uśmiechnę

W sumie to Ty powinieneś mieć pierwszeństwo...................

z Tobą szybciej handlowałem😉

Opublikowano

I tak nie kupisz, bo transport zje pewnie cenę talerzówki, chyba że Ci w puzzlach przywiezie. 🤣

Opublikowano

Tak to jest z małymi gratami. Chciałem ostatnio lawetę pożyczyć, ale to już trzeba mieć B+E i 2 t na haku w samochodzie. Wynajęcie busa z lawetą 2 zł/km jak pamiętam. 

Opublikowano

U mnie też 2zl, to do sołtysa mam chyba z 450 jak dobrze pamiętam, to prawie dwa koła na transport. A 50km od domu miałem za niecałe 5 koła, tylko kasy nie mialem wtedy. A wyszloby podobnie i tluc się nie trzeba. Także zobaczymy co z transportem. 

Opublikowano
32 minuty temu, soltys48 napisał:

Wiesz,ze potrafię wszystko przewieźć

Raczej jeszcze wszystkiego nie widziałem. Agregat to byś na plecach wyniósł, ale talerzówka? To już Grzesia trzeba.

Opublikowano (edytowane)

A tak w ogóle jak oceniacie - zetorek 8145 da sobie z taką famarolka radę na spokojnie? Czy będzie stekal? Choć w sumie zawęzić zawsze można 

Edytowane przez daron64
Opublikowano

Na glinie talerzówka mniej wchodzi w ziemię to będzie lżej jak na piachu.

Opublikowano
1000 bel dziennie to nie jest żaden rekord. kolega ciągnikiem Claas 120 koni i prasa Claas variant robi około 800 bel przez około 14 -15 godzin. lepszym sprzętem można jeszcze więcej
Opublikowano

Rolnik7343 napisał:

2 godziny temu, bodzioman18 napisał:

Kumpel prasuje na usludze w duzym gospodarstwie, pola po 50 - 100 ha, mówił że do 1000 bel dziennie robił

To długie u was są te dni o.O

W 14 godzin

Opublikowano
3 minuty temu, KroneMat napisał:

Czy można jeszcze gdzieś kupić tradycyjną drewnianą drabinę.Najlepiej podkarpackie i okolice ?

Tradycyjna to taka dwie nogi i szczeble? Jeśli tak to nie wiem, ale sadownicza drabinę taka trójnożna brat kupował ostatnio

1 minutę temu, misiekbz2 napisał:

a ja jeszcze sprzedam opla :D 

Dzwoń pod numer 602123360

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Tradycyjna to taka dwie nogi i szczeble? Jeśli tak to nie wiem, ale sadownicza drabinę taka trójnożna brat kupował ostatnio

Tak chodzi o taką tradycyjną dwie nogi i szczeble.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v