Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
11 godzin temu, zetorki12 napisał:

Rysiek chyba z wywrotem na trzy strony szukał, te tylko na boki gibane

Rysiu, tu masz wytłumaczenie dlaczego w twojej tej zamówionej ramy nie pomalował, pewnie z tego samego powodu co ten z aukcji poniżej

https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-sanok-d-44b-stan-bardzo-dobry-CID757-IDysZP5.html

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Gość ma różne , a na zdjęciach wyglądają nawet ładnie . Pomyślałem że warto zwrócić uwagę . To co wstawiłeś nie aktywne , więc ciężko się domyślić twojej zagadki .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano (edytowane)

Kurka, a pięć minut temu było aktywne

W aukcji napisane było że rama niemalowana żeby wszystko było widać

Zaraz zobaczę te inne u tego z twojego linku

No zobaczyłem, nie brzydkie, ale i ceni się nieźle, przeważnie za tą d46, bo te hl to nie wiem czy nie za duże do 5314

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano

To ma być szeroki podbierak ? To wąski ile ma ? 100cm ?

Opublikowano
1 godzinę temu, zetorki12 napisał:

Gość ma różne , a na zdjęciach wyglądają nawet ładnie . Pomyślałem że warto zwrócić uwagę . To co wstawiłeś nie aktywne , więc ciężko się domyślić twojej zagadki .

Już aktywny ten link co wrzucałem, widać jakies anomalia. Może sprzedający do kościoła na 9 szedł, i nie chciał żeby mu telefon dzwonił, to zdjął ogłoszenie😋

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Dopiero teraz, bo km ustawione w szukajce nie łapały, no przyczepy robi ładne i każdemu coś ma do wyboru, narazie szukam bliżej, te dalej to już jak czerwiec będzie a nic się nie trafi, jeszcze w Sokołowie ładne ma i tam bliżej, a jak nie będzie samo nic dobrego a plony i cena będzie bogata to wezme nową i ch🐱j.

Albo jak wyłudzisz kasę za ubezpieczone "zboże". 

@zetorki12 szeroki jak na jd, ale wąski na tle reszty producentów. 😆

Jakaś nowa rasa koni?

https://www.olx.pl/oferta/klacz-huculska-dotacyjna-CID103-IDysQPX.html

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Oglądałem tego MTZ-a, ogólnie mi się podobał, było trochę wycieków ale wszystko do zrobienia. Prawdopodobnie chodził w turze bo miał z przodu kabiny wyjścia hydrauliczne. 

Tylko mam obawy bo od filtra oleju silnika odchodzą jakieś 2 rurki, prawdopodobnie do chłodnicy oleju i były obcięte i zaspawane. Czy dobrze myślę że to do tego?

Silnik z turbiną.

https://www.otomoto.pl/oferta/mtz-82-ts-belarus-952-turbo-ID6BDa2c.html#15a5689945

Opublikowano
1 godzinę temu, solek01 napisał:

Oglądałem tego MTZ-a, ogólnie mi się podobał, było trochę wycieków ale wszystko do zrobienia. Prawdopodobnie chodził w turze bo miał z przodu kabiny wyjścia hydrauliczne. 

Tylko mam obawy bo od filtra oleju silnika odchodzą jakieś 2 rurki, prawdopodobnie do chłodnicy oleju i były obcięte i zaspawane. Czy dobrze myślę że to do tego?

Silnik z turbiną.

https://www.otomoto.pl/oferta/mtz-82-ts-belarus-952-turbo-ID6BDa2c.html#15a5689945

Wyjścia hydrauliczne z przodu ma każdy mtz, to nie jest wyznacznik, że chodził w turze.

Opublikowano
22 minuty temu, andrzej78 napisał:

Jak na 3 stronny wywrot , to delikatniutka  dolna rama. Może dokumenty dojadą , ale " wpłać pan zaliczkę"

Na moje oko to ceownik 160 zimno gięty, wydaje mi się że do 5t ładowności jest w porządku

14 minut temu, Mario5 napisał:

A ten talerz to chyba nie od tego sprzętu, chyba przypadkiem na zdjęciu się znalazł, i zbieżność kolorów. On tam nawet przymocowany w jakikolwiek sposób nie jest 

Opublikowano

Ciekawe ile tam rdza zjadła, kurde ale ta spełnia wszystkie oczekiwania, napisałem czy zarejestrowana lub da się zarejestrować, pisze że zamiana ciekawe czy na przyczepę do remontu, a może za 7000 bu mu prasę wcisnął w rozliczeniu. Tam by ukraincy kupili jeszcze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v