Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Kiedyś na jakichś targach widziałem sprzęt od batyry, i z tego co widzę w twoim linku to chyba znacznie odchudzili konstrukcję, kiedyś było to dużo masywniejsze. Widać od kiedy batyra wszedł w produkcję na większą skalę to mu jakość spadła 

stal drożeje,a zeby na rynku sie utrzymać trzeba koszty ciąć kosztem jakości 

ja zaprzestałem swoich  bo odchudzać nie bedę  a wystawiając 6tys  zainteresowanie niewielkie ,a za 1000 też go robil nie będę 

Opublikowano

Nie działają linki wstawione z aplikacji, ale jak ktoś zacytuje jak Ty to już działa.

Opublikowano
9 godzin temu, Tomasz78 napisał:

stal drożeje,a zeby na rynku sie utrzymać trzeba koszty ciąć kosztem jakości 

ja zaprzestałem swoich  bo odchudzać nie bedę  a wystawiając 6tys  zainteresowanie niewielkie ,a za 1000 też go robil nie będę 

Mam tak samo, przyjechał ostatnio jakoś dziadek przyczepę zobaczyć, pocmokal popatrzył, nie miał się do czego przyczepić to mówi że drogo, za za tyle to jego sąsiad kupił dłuższą, szerszą i z wyższymi burtami. No i tak się zastanawiam czy dziadek robi w ciula mnie, czy sąsiad dziadka robi ciula z ceną, czy tamten wykonawca pracuje w Caritasie i sasiadowi dziadka przyczepę zrobił za darmo, licząc tylko za materiały

Opublikowano

Gadać to sobie może. Ciekawe jak to sąsiadowe coś wyglądało? Może ulep z ramy od stara. 

Opublikowano

Bardzo możliwe. Kiedyś był też jakiś gość i pokazuje mi w telefonie zdjęcie przyczepy jaka ma tam ktoś z jego rodziny, tak jak piszesz, rama od stara, dospawany dyszel, a na końcu ucho zaczepu od Autosan d35, które wg danych technicznych ma 4t uciągu, ale tylko 900kg nacisku....

Opublikowano

Miałem podobnie jak sprzedawałem przyczepy. Gość mówi ze  z 30 km ode mnie oglądał i były lepsze i tańsze, niestety nie wiedział że to mój znajomy i wiedziałem co sprzedaję. Tańsze były,  bo miały krzywe ramy i osie. 

Opublikowano
18 godzin temu, Baks00 napisał:

szału nie ma, dziury na sworznie już rozbite, lakier bez rewelacji, ale trzyma się kupy, o elementach roboczych nie będę wspominał bo wszędzie to samo

dziś mocno zastanowiłbym się czy w ogóle pchać się w klasyczny ścierniskowy, bo wielu ludzi od nich odchodzi na rzecz kbt czy trzy belkowych

Opublikowano

Toć to fent, najlepszy ciągnik świata co się nie psuje i warto zapłacić każde pieniądze....

okiem dzieci z tatusia portfela.

Opublikowano

goowno prawda.......

Prawda jest taka,ze to super wygodny , komfortowy i oszczędny ciągnik ale nie jest już to ten sam FENDT co jeszcze 20 lat temu, z rozmów z użytkownikami łącznie 6 dużych fendt'ów wszystko pow 2006r to jedyne co idzie jeszcze polecić to 412 i 926 te jeszcze chodzą pozostałe a zwłaszcza  93x ciągle coś

Opublikowano

rozsiewacz-nawoz%C3%B3w-promar-roltech-a

Pytanko - mam  os takiego - 600. Zima przydałoby się zrobić nadstawki. Chciałem budżetowe - na rogach kątowniki, na prostych plaskownik i deski. Jakiej wysokości by trzeba było żeby zwiększyć do tych 800? W ogóle więcej jest sens, czy przy takiej konstrukcji nie ryzykować? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v