Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, sladan napisał:

Widać, że wszystkie elementy do wymiany są, a do vogel noota nie są tanie

Podobno w Bydgoszczy porządnie dorabiają części do pługów a do Bydgoszczy mam koło 25km także można by było tam dorobić co potrzebne za połowę ceny ...ale czy warto się bawić ? Po sezonie do wiosny można by było przy nim grzebać w garażu 

Opublikowano
5 minut temu, songo napisał:

ten vogel bierze chociaz 40 na skibe?? druga sprawa nie ma kostki obrotu..

W moim kvernelandzie też nie ma kostki obrotu i płynnie obraca na dwa węże

Opublikowano
16 godzin temu, Gospodar55 napisał:

Wie ktoś jak poszukać własciciela działki dodam że sąsiedzi nie wiedzą czyja to działka?

16 godzin temu, daron64 napisał:

Zależy w jakim celu. Jak znasz kogoś w gminie, to Ci podejrzy może.  Z tym, że rodo, ogólnie ochrona danych osobowych, to nawet znajomy może nie chcieć powiedzieć. 

W UG NIE MAJĄ takich info ale łatwo mogą sprawdzić wystarczy jeden telefon do starostwa i wszystko jasne.Znajoma zawsze mi tak sprawdza- ich RODO nie dotyczy😉 

Opublikowano

Zależy jak duża jest to miejscowość. Podatek placi  do gminy, wystarczy lista podatników i sprawdzic nieznane nazwisko jakie ma działki. Dodatkowo starostwo udostępnia dane dla gminy, tylko chyba nie jest na  bieżąco aktualizowane. Niektóre programy też dają możliwość bezpośrednio sprawdzenia do kogo należy dana działka. 

Opublikowano

w ug mają dane właścicieli działek przecież muszą wiedzieć od kogo podatek ściągnąć ale tych danych oficjalnie nikt nie uzyska pracownicy ug nie mogą udostępniać takich danych chyba że im na robocie nie zależy bo za to dyscyplinarka a mozliwe ze i paragraf 

Opublikowano
14 minut temu, daron64 napisał:

Zależy jak duża jest to miejscowość. Podatek placi  do gminy, wystarczy lista podatników i sprawdzic nieznane nazwisko jakie ma działki. Dodatkowo starostwo udostępnia dane dla gminy, tylko chyba nie jest na  bieżąco aktualizowane. Niektóre programy też dają możliwość bezpośrednio sprawdzenia do kogo należy dana działka. 

duzo zachodu najszybciej zchidzi jak znasz nr dzialki

Opublikowano

U mnie by to nic nie dało. Nikt z ug nie poda danych właściciela, tym bardziej arimr. Kiedyś się rodzicom udało dowiedzieć, ale o działce sąsiada i to po znajomości w ug.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v