Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 godzin temu, soltys147 napisał:

"sprzęt bezawaryjny, tani rodzimy serwis to tylko nieliczne zalety tego ciągnika"  - jaki szczery ;)

19 godzin temu, ACoCieTo napisał:

Szczery opis dla ogarniętego kliena :D

7 godzin temu, farmtrac8244 napisał:

Kolejny i chyba ostatni plus tego ciągnika to ten na akumulatorze...

Az takie dramatyczne te ursusy? Rozumiem ze to pierwszy wypust Warfarmy a ciagniki to Tureckie z Polska maska i naklejka?

Opublikowano
3 godziny temu, Fendt308lsa napisał:

Ja myślę, że bardzo fajna i zadbana prasa za rozsądne pieniądze. Na zdjęciach pod klapą widać, że łańcuch i cała inna mechanika w nienaruszonym stanie.

14 godzin temu, C385Owner napisał:

Az takie dramatyczne te ursusy? Rozumiem ze to pierwszy wypust Warfarmy a ciagniki to Tureckie z Polska maska i naklejka?

Człowieku, nawet nie zadawaj takich pytań. Na licencji tureckiego hattata były Ursusy do 2015 roku (ale tylko sama seria h, od 2013 serwowana z nowym wyglądem, a reszta normalnie).

Te Ursusy do 2014 roku były ponoć tragiczne, ale na przykład teraz ludzie se chwalą. Przykład, kanał na YT mikrodawid dż. Osobiście otrzymałem od tego użytkownika odpowiedź, że jest zadowolony. Ciągnik ma od 2 lat i dużo nim mth robi. Za moment podeślę screena z tym komentarzem.

Opublikowano
o, i na takich walkach powinna isc sucha sloma. chropowate i pordzewiale. czy ta prasa rdzewieje tak po jednej zimie czy trzeba nia nie pracowac dluzej? prasa fajna to fakt. ja jednak wole pasowki.
Opublikowano (edytowane)

Zwłóczy z Niemiec co się mu trafi . No że tak powiem , niezbyt chwalą jego "remonty" . Towar miewa bardzo różny , także nie mogę powiedzieć że wszystko to złom , bo i ciekawe okazy też bywają . Jak by coś konkretnego Cię interesowało , to bez problemu mogę rzucić okiem . Te kolory to już raczej jego robota .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

Germanca chce kupić?  Pogięta d 47 będzie w sam raz dla rolnika.

Opublikowano

To jak będziesz zdecydowany to daj znać . Zresztą któregoś dnia podjadę i zerknę .

Opublikowano (edytowane)

@Luke16 jak tam kombajn się spisuje ?

Ten gość z Kocka ma czasem fajne przyczepy w znośnych cenach a czasem fantazja go ponosi. Jeszcze za dobre podwozie do wywrotki z papierem można dać te 3-4 koła ale 10 ?

Edytowane przez jahooo
Opublikowano

E tam . Ja żmijkę tak podczepiam , że ładuję koniec w rozrzutnik , czy co tam , potem jeszcze otwieram tył i w sumie więcej niż pół samo sie "żmijkuje" . Babie tak się spodobało że jedną przyczepę w żniwa sama obskoczyła . B|

Opublikowano (edytowane)

Gdzie w okolicy Lublina (proszę bardzo) można kupić rolki/wozki jezdne na dwuteownik 120 ?? Potrzebuje właśnie powiesić zmijke.

Edytowane przez Shaun
Opublikowano

Cholera ale skrócił. Zastanawia mnie jak my będziemy pisać i mówić za kilka lat jak wszystko się skraca. Zwroty grzecznościowe pisane w skrócie to dla mnie jak obelga. Brak szacunku do człowieka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v