Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, Marecki2922 napisał:

Mój znajomy sprzedaje KRONE  zmiennokomorową ale nie pamiętam dokładnie modelu , prasa naprawdę OK chyba jeszcze nie wystawiona w necie, okolice Siemiatycz jak Ci nie za daleko to podeślę tel. 

najlepiej jak wystawi to podeślij link

Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał:

za wszystkie? 3?

E chyba i za jeden to nie zła cena. Papiery są, w remoncie chyba niezbyt drogi.

Wiele gospodarstw sadowniczych  używa tych ciągników do zwózki  skrzyń w sadach. Szybki wsteczny, mało pali, hydraulika

Opublikowano

Ja nie miałem i raczej miał nie będę, ale i tak uważam że cena niezła - o ile jeszcze jest na chodzie.

Jeszce jest dobry do oprysków bo ma wysokie obroty wom przy stosunkowo niskich obrotach silnika. No i możliwość podniesienia się na ramionach podnośnika. Niektórzy ponoć kombinują i przerabiają na terenowy wózek widłowy

Opublikowano

Kupują ale ogólnie podaż się zwiększyła i popyt zmalał. Ceny 1200-2000zł

Opublikowano

Za co zaporowe -za maszt?

Toż to grosze względem tego co pomóc może. Ja lata temu zakupiłem za 1500zł. Naładował się kistenów, palet, big bagów. 

Wyrwałem z ziemi około 300szt betonowych fundamentów z siatki ogrodzeniowej, a ostatnio służył do spychania gałęzi. 

Opublikowano

Dla mnie wysoka, bo takie coś przydałoby mi się raptem kilka razy w roku, tylko dlatego, że mam ładowacz na małym ciągniku.

Opublikowano

ale do wózka to podwórko musi mieć utwardzone inaczej się zamęczy znam to 

Opublikowano

Wiem i ja o tym bo często się zakopuje bo myślę że jeszcze z pół metra podjadę, a tu zonk.

Ale są wózki terenowe. Tylko to dla kogoś kto non stop ma zajęcie . A uniwersalna to ładowarka, tylko i cena i gabaryty

Opublikowano

mam na bliźniakach i nie raz siedziałem na podwórku ale jest zwrotny i przy moich budynkach to wielki plus 

Opublikowano

ja za swojego dałem 5500 ten co podrzuciłeś jest poza moim zasięgiem i tak lepiej podwórko utwardzić bo błota mam dość 

Opublikowano
Dnia 4.03.2018 o 19:20, MarcinNH napisał:

Dziwna sytuacja dziś wyszła sprzedaje ciagnik był gościu obejrzal zostawił zaliczke 500 zl ma przyjechać w sobotę odebrać, w między czasie znalazl się facet co przebił tego poprzedniego, czy ta zaliczke mogę bez problemu mu oddać a sprzedać temu drugiemu?  Oczywiście bez pretensji się nie obejdzie ale zaliczka na słowo bez umowy 

Jak byś mi tak zrobił to zaliczkę się zawraca razy 2 (dowód już jest że dostałeś takową) I już przestroga by z tobą nie robić interesów. 

• Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, stuart napisał:

Jak byś mi tak zrobił to zaliczkę się zawraca razy 2 (dowód już jest że dostałeś takową) I już przestroga by z tobą nie robić interesów. 

A o czym ty piszesz, trochę ci się pomyliło z  zadatkiem. 

Zaliczka to dosłownie nic nie znaczy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v