Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
47 minut temu, pawel885 napisał:

95r to chyba data sprowadzenia do Polski :)

Jakąś datę musiałem wpisać

27 minut temu, AndrzejMikulewicz napisał:

Za 6-7k można kupić 6 gwiazd składaną hydraulicznie do góry. 

Nie sądzę, żeby w takich pieniądzach były w dobrym stanie. 

Więc ile wg was jest takie coś warte?

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, szczypka napisał:

www.olx.pl/oferta/przyczepa-jednoosiowa-wywrotka-CID757-IDkiiok.html#0738379753   dziwnie zamontowany ten siłownik

Tak robią jak ma się siłownik o małym skoku, a chce się żeby paka wysoko się podnosila, tylko wtedy jest jeszcze solidna rama potrzebna, żeby przy ciężarze na przedzie się nie złamała. Ja zawsze daje siłownik centralnie na środku w moich wywrotkach jednoosiowych, lepiej niech paka niżej się podniesie jak ma ramę przeciazac

1 godzinę temu, szczypka napisał:

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
2 godziny temu, hardkor113 napisał:

Gdzie w lubeslkim można kupić przyczepy po odbudowie?

w Kalinowicach k Zamościa  gość robi Brandyski cena wysoka ale w miarę solidnie zrobione , ogłasza się na olx

Opublikowano
22 godziny temu, simson2812 napisał:

co tam potrzeba?

zestaw uprawowo siewny

22 godziny temu, jahooo napisał:

Sołtys masz jeszcze te obciążniki ? To byś mu podrzucił. :-P

tak są

2 godziny temu, AndrzejMikulewicz napisał:

Za 6-7k można kupić 6 gwiazd składaną hydraulicznie do góry. 

taką samą kupiłem za całe 1600-

@daron64 qurwA na śmierć zapomniałem już zapisałem i ogarniam temat:DBrat teraz w Twoje strony jeździ

Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

taką samą kupiłem za całe 1600-

1 godzinę temu, Stasiek30 napisał:

Ja w tamtym roku za taką samą dałem 2.500, tylko odmalować muszę.

58 minut temu, benio1967 napisał:

kliknij na swoje ogłoszenie to z prawej strony zobaczysz taką samą za 3300,w twojej cenie to są hydraulicznie składane-takie jest skromne moje zdanie

W takim razie niech stoi u mnie, za taką kasę nie opłaca się sprzedawać :)

Opublikowano (edytowane)

Ile dać za oś z kołami balonowymi chyba tymi węższymi żeby cena dla mnie była atrakcyjna? Dodam że oś zwykła bez hamulców. 

A co do przetrząsarki to cena jak za dwie

Edytowane przez simson2812
Opublikowano (edytowane)

@simson2812 kupiłem taką oś dwa czy trzy tygodnie temu za 520zł, oś od samozbierającej, rozstaw po zewnątrz 180cm, bez hamulców, opony 11,5, popękane trochę, ale jeszcze do jazdy

ogólnie cenią w mojej części mazowsza za taką oś z 1000zł, poniżej ciężko znaleźć

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano

Jakby ktoś chciał to mam oś od kombajnu do ziemniaków dwurzedowego. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v