Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A np to, że podaje się cenę za to co jest na zdjęciu. To ja też mogę wstawić ogłoszenie ze zdjęciem Fendt-a 312 za 5 000 i w ogłoszeniu napisać że to cena za T-25 a Fendt kosztuje 250 000. To takie debilne januszostwo żeby zachęcić klienta do zajrzenia w ogłoszenie.

Opublikowano

Ja u niego prasę kupiłem. Już była o nim mowa. Wtedy to jego ojciec handlował a młody za granicą siedział. Jak kupowałem prasę to miał fajną zgrabiarkę karuzelową.

Opublikowano

Kędziorek , gdybyś czytać potrafił to nie widziałbyś w tym ogłoszeniu nic niezwykłego . W jednym ogłoszeniu kolka i tyle .

Opublikowano

Tak myślę że trochę byś dołożył i kupił byś nową tylko z 2 rzędami bo ten 3 rząd to do czego potrzebny :/ ? QQ raz do roku a zboże to chyba tylko żyto i to strach czy nie połamiesz...

Ja już się przyzwyczaiłem do takich podchwytliwych ogłoszeń. A #Kedziorek naiwnie się ucieszył że tanio przyczepę złapiesz a tu taki zawód i się wyżywasz.... 

Opublikowano

Ja  mam  większość  przyczep  w potrójnej  obstawie   przynajmniej    jest  pewność  że się  zmieści  ...i   wścibscy mieszkańcy mojej  wsi   nie  wiedzą  co  wożę    ale  koła  z  balonówek   na  19,5  albo 22,5  to od  razu do  wymiany  .. kupowałem    przyczepy  na balonówkach  fast  trac  rozkłada  je  na elementy  na drodze pod obciążeniem..  lepiej nową  jak  tyle za 16 letnią klekotkę....

Opublikowano

Co  do podawania  cen  za  najtanszy  z kilku  sprzetów  w ogłoszeniu  - robi tak  wiele  osób. Zwłaszcza  odkad  ogłoszenia  sa  płatne 

Kędziorek 

https://www.google.pl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwih5NWJu6TSAhWKkywKHdCCDSkQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fdemotywatory.pl%2F3013090%2FDyskusja-z-idiota-jest-jak-zatwardzenie&psig=AFQjCNFXJ6zvqTAvi5TcHrdyqkjjreWllw&ust=1487878759211443

dlatego  nie  bede  sie  wdawał  w dyskusje .

Bozia  cie  wystarczajaco pokarała  , nie  dając  rozumu 

Opublikowano

Panowie chciałbym zakupić wciągarkę linową do mojego dostawczaka która czasem pomoże mu wyjechać z ciężkiego terenu. Muszę dodać że na kijance znajduje się zwykle około 2.5t ładunku. Jaka wciągarka była by trwała, mocna i w normalnych pieniądzach

Opublikowano

Witam, zaznaczę że nie będzie na temat ale wiem że dużo ludzi to obserwuje więc pisze w tym temacie, dzisiaj w nocy wujkowi ukradziono 2 john deere 7810 na bardzo mocno zdartych oponach oraz 7820. Ukradziono je 30 km od Grudziądza, wiadomo że jechały na kołach przez kwidzyn dalej na razie nie wiadomo, miały pełne baki więc na stacjach nie musiały się zatrzymywać. Prośba do ludzi z terenów woj. kujawsko-pomorskiego, pomorskiego i warmińsko-mazurskiego gdyby ktoś widział dwa takie ciągniki u sąsiadów, ludzi o szemranej opinii bądź na drodze proszę o informacje. Czasu jest nie wiele zanim ich nie rozmontują na części. Dla ludzi z rzetelnymi informacjami jest przewidziana nagroda.

Opublikowano

Kilka dni temu do domu sąsiada w biały dzień się włamali, tylko mam do niego jakieś 300m, najprawdopodobniej szukali kasy ... woj. łódzkie gmina gorzkowice

Opublikowano

Jeżeli dużo zostało wymienione ,to jak wyglada to czego sie wymienić nie da? Dopiero naocznie można wywnioskować , czy jest dobry , a może ładnie wygląda. Sadzę ,że gdyby był wart ceny to już dawno by zmienił właściciela.

Opublikowano

Witam potrzebna szybka porada. Mam do oświetlenia wewnątrz warsztat w którym naprawiam ciągniki ect. Lepiej zastosować lampy takie jak te: 

http://allegro.pl/halogen-lampa-naswietlacz-led-20w-200w-slim-gw-24-i6282371759.html?fromVariant=6540521699

czy też takie 

http://allegro.pl/swietlowka-led-t8-panel-oprawa-lampa-18w-40w-120cm-i6702787608.html

Wymiar pomieszczenia roboczego ok 10x6m. Użyć chce ok 10-12 sztuk. Będę wdzięczny za każdą radę :)

Opublikowano

Z  tym   białym  zmnym  kolorem to  nezbyt  dobry pomysł   ...polecił  bym światło  cieplejsze.... pamętaj  że  śwetlówki  wymienisz  a   lampa  to  cała  do  wymiany

Opublikowano (edytowane)

te z pierwszego linku jutro będę miał z tym że ciepłej barwy bo zimna mnie męczy.. A co do ilości... ja jedną pół stodoły chce oświetlić a nie kanciape 10x6 :P

Edytowane przez lukbold
Opublikowano

Do precyzyjnej naprawy lepiej skombinuj statyw i ze 3 lampy. Doświetlisz sobie miejsce pracy. Na warsztat wybrałbym te z 2 linku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v