Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te spalone złomy to oni za darmo dostają czy im jeszcze dopłacają, żeby to zabrali? Tam nawet śruba z koła się nie nadaje. Jeśli o papiery chodzi to okazja chyba dla złodzieja.

Opublikowano

dobry mecenas , na części dwa razy droższszy jak w całości :ph34r: :ph34r:

W hurcie zawsze było taniej dlatego warto kupić w całości :D

Opublikowano

KU PRZESTRODZE !!! Pracuje w niemczech w pewnej firmie ,w maju dostalem nowego deutza ttv zdjecia w mojej galerii ten czarny przez 5 tygodni zrobilem 400 mth a w grudniu mial 1600 mth tylko ze od pazdziernika nie chadzil tak duzo. kolejne fendt 714 vario z roku 2010 ma w tej chwili 10350mth i tak dalej :huh: wiec jak widze ogloszenie polskie ze ciagnik dajmy na to john deere 6330 z roku 2001 ma 5tys godzin pojawia sie usmiech na mojej twarzy. nie dajcie sie nabic w butelke wiec jak macie mozliwosc lepiej kupic u niemca dac troche drozej hoc nie zawsze

Opublikowano

Nie ma reguły, mało to nakupowało po 3 ciągniki na 30 ha, sam mam kilku znajomych co mają 10 letnie ciągniki po 3-3.5 tys h więc nie wiem o co Ci chodzi? Możesz kupić samochód od taksówkarza jak i od mieszczucha co chodzi do pracy pieszo bo ma pracę za rogiem  i robi 5 tys km na rok 

Opublikowano

kolego akurat w niemczech i w rejonie mojej firmy to rzadkosc 3 sztuki na 30ha przewarznie jest 6 i wiecej . 10lat i 3,5 tys jest to mozliwe w polsce jak najbardziej. Ale tam ciagniki nie stoja chodza prawie dzien i noc. a handlarz z polski nie kupi fenda 8 letniego ktory ma 5 tys bo bedzie cena duza, i nie zarobi na tym, wiec kupuje takiego co ma 12 tys a w polsce ma 6,5 i jak to jest mozliwe ze w polsce jest taniej jak w niemczech czy w francji

Opublikowano

Te spalone złomy to oni za darmo dostają czy im jeszcze dopłacają, żeby to zabrali? Tam nawet śruba z koła się nie nadaje. Jeśli o papiery chodzi to okazja chyba dla złodzieja.

tu tylko o kwit chodzi mało to ginie ciągników??

Opublikowano

Koszt dojazdu serwisu korbanka + roboczogodzina i masz czarno na białym prawdziwy przebieg, tylko że potem trzeba się sądzić z handlarzyną, więc trzeba go brać pod włos zanim spisze się umowę.

Opublikowano (edytowane)

Po sprzęcie widać już te 10tys h nie ma cudów, ale trafiają się perełki - tylko kto da 200tys za 20 letni ciągnik? Modele demo to też często podpucha, niedaleki diler puszcza kombajny w robotę na jeden sezon i potem sprzedaje jako powystawowe a faktycznie mają przepracowane kilkaset godzin 

Edytowane przez pawel885
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v