Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja siałem lejkiem, wstawiając w środek rurę PCV, ale potrzebna pomoc drugiej osoby. Dużo zależy od nagartacza na dnie - u mnie to tylko poprzeczka

Edytowane przez jahooo
Opublikowano

Ostatnio rozmawiałem z mechanikiem który serwisował ciągnik z taką klimatyzacją i ponoć właściciel nie był z niej zadowolony bo wydajność ma słabą a do tego zamontowana w ciągniku zawsze chłodzi głowę i nic wiecej :( Na pewno lepiej poszukać mechanika który załorzy standardową klimę od samochodu i założy parownik w odpowiednim miejscu lub dopasuję w fabryczne nawiewy ;)

Opublikowano

mam problem z kolumna kerownicza w ursus 360 3p . wiem ze to nie ten post ale moze cos powiecie musze wymienic ten dlugi walek lozyska dwa usczelniacz i igelki jakies nigdzie tego nie moge dostac ktos podele mi jak to moze wyglondac mam ich kupic 39 sztuk moze ktos cos wie i podesle jak to wyglonda

Opublikowano

Ciekawe czy takie ustrojstwo daje rade bo 3 tys wyrzucać w błoto trochę szkoda

tak . klimatyzator bardzo fajnie chłodzi . zmniejsza temperaturę ok 12*C od temperatury otoczenia. raz do roku trzeba zastosować tabletkę czyszczącą oraz raz na 2 lata wymienić filtr.  klienci są bardzo zadowoleni 

Opublikowano

Czyżby wymieniony blok ??
Bardzo tanio krzyczy jak za tą serie, w tych pieniądzach to 5320 wystawiają, czasem to i za xx11/45 tyle wołają a nawet dużo więcej. Ciekawe co się z nim działo.

Opublikowano

tak . klimatyzator bardzo fajnie chłodzi . zmniejsza temperaturę ok 12*C od temperatury otoczenia. raz do roku trzeba zastosować tabletkę czyszczącą oraz raz na 2 lata wymienić filtr. klienci są bardzo zadowoleni

Panie handlowcu, proszę wskazać gdzie w Pańskim "klimatyzatorze" jest sprężarka, parownik, termostat... I jakim czynnikiem układ jest wypełniony. Proszę nie robić z rolników jeleni i nazywać urządzenia po imieniu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v