Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W stanach popularne były i to już dawno temu patrząc po filmach. U nas to lekka nowość od kilku lat. Samasz stworzył kopię Repossi a samo Repossi to nawet 60 tyś kosztuje.

Opublikowano

Witam!Wiem,że nie ten dział,ale zapytam tu...

Ile tak realnie można wołać za Ursusa 3512.1996rok produkcji,Mechanicznie myślę,że stan dobry,ponieważ obecnie są lekkie przecieki w kilku miejscach ,powiem tak..od sprzęgła w tył-nic nie robione,blacharsko tak średno...,ogólnie stan nienaganny :)

Opublikowano

Jak dla mnie koło 25 tys możesz cenić może trochę więcej 

Moze niech dozuci z 2 -3 tys  na opuszczenie i tak bedzie sie wyruzniac ogłoszenie od tyh marzycieli co cenia po 38-40tys

Opublikowano

Kto za te ciągniki tyle płaci? [...]

Chandlarze. A potem wystawiają po kilka tyś więcej.

Takiego można wystawić za 27/28 tyś i potem się targować. Potem i tak się pojawi za 31 tyś.

Opublikowano

Cieszyć się nie ma z czego, stara maszyna i w dodatku konstrukcyjnie przeżytek. Ale jak się nie ma co się lubi... Tyle że trzeba wiedzieć ile jest warte coś co chce się kupić. Nie musze Ci tłumaczyć bo sam z autopsji dobrze znasz te maszyny

@XMK13 wiem jak wyglądają ceny niektórych marek/modeli. I tym bardziej mnie to bawi, bo za jeden mały ciągnik, który na dzisiejsze czasy nawet z opryskiwaczem czy rozsiewaczem może mieć problem, można kupić i wyremontować większy, który obskoczy wszystko od A do Z na polu bez zająknięcia i męczenia się godzinami na kilku hektarach.

Opublikowano

MF  i 330 zawsze były drogie, a naprawdę to co to za ciągniki. Do kościoła i do sklepu podjechać nimi można.

Mi za MF255 z 85 r handlarza dwa lata temu 20 dawał, a sąsiad 1212 ładną za 18 sprzedał po dwóch latach ogłoszeń, ale z  35 wychodził.

Opublikowano

Stara seria ursusa to dopiero jest przezytek .A 3512 jako pomocnik na kilku ha moze byc .Szkoda ze malo jest z org. kabina  bo te stare sokolki itp straszny badziew .A o wiele przyjemniej bylo by nim jezdzic w wyciszonej i radiem .

Opublikowano

no do pierwszego przegrzania któryś tam może i był lepszy.... te hasła były dobre 20lat temu a nie teraz. Duzo ich nie ma ale za te kase to mozna znaleźć coś serii 500 a to już nie ma czego porównywać.. kwestia zużycia

Opublikowano (edytowane)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v