Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://olx.pl/oferta/siewnik-zborzowy-rzedowy-2-7m-nowy-2-5m-2-7m-3-0m-4-0m-transport-CID757-IDehQ2t.html#3dda267288;promoted czy 3p dalaby rade z takim siewnikiem 2.7 czy 3 metry szerokosc a zeotor 7211/45 jak by wspolpracowal z ta maszynka . 

podsylajcie siewniki do zboza . szerkosc 2.5 do 3 metrow ktory moglbu smigac z ursusem 3p i z spora skrzynia zaladunkowa . czekam na wasze propozyzje

nie kupuj 2.7, tym nawet ścieżek nie zrobisz

myślę że U z 3m dałby radę, może nie z pełnym zasypem, zetor już bez większych problemów problemów, co najwyżej kilka kg na przód więcej

Opublikowano (edytowane)

http://olx.pl/oferta/siewnik-zborzowy-rzedowy-2-7m-nowy-2-5m-2-7m-3-0m-4-0m-transport-CID757-IDehQ2t.html#3dda267288;promoted czy 3p dalaby rade z takim siewnikiem 2.7 czy 3 metry szerokosc a zeotor 7211/45 jak by wspolpracowal z ta maszynka . 

podsylajcie siewniki do zboza . szerkosc 2.5 do 3 metrow ktory moglbu smigac z ursusem 3p i z spora skrzynia zaladunkowa . czekam na wasze propozyzje

Ja Nodeta 3m ciągam zetorem 5211 i śmiga bardzo ładnie. Z podniesieniem z pełnym zasypem też nie ma problemu. Siewniki bardzo fajnie i stosunkowo niedrogie.

Edytowane przez bart07
Opublikowano

A przy czym się narobił? Namachał się pistoletem, pędzlem i +10 tyś do wartości.

Opublikowano (edytowane)

Żeby M-ka była warta nawet tych 18tu tyś. to oprócz tego remontu musiałby jeszcze dołożyć kabinę i przynajmniej orbitrol, albo jakiegoś tura. A pierwsze co trzeba by zrobić po kupnie, to przemalować obciążniki

Edytowane przez lukasz222
Opublikowano

Panowie, ile może być warty Ursus 3512 z 1-sekcyjnym TUR-em, 95/96 rok, oryginalne tylne opony, technicznie bdb, 4300 mth, zwykła kabina?

Myślę że jakieś 33 -35000zł możesz cenić, kupiłem rok temu takiego za 32 z kabiną nie pordzewiały nie pogięty opony tył też pierwsze na liczniku miał około 3000mtg ale licznik nie był fabryczny .

Opublikowano

Plusem tego Majora, w odniesieniu do nowego, jest prostszy silnik, a minusem diagonalne opony. Jeśli zejdzie trochę z ceny, to powinien go sprzedać.

@JanoB - Dzięki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v