Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

dziś przeglądając olx napotkałem zetora 7211 za 51500 czy to nie lekka przesada jak coś to nie chce kupić tylko zastanawiam się co to się dzieje że takie ceny

Pogłupieli, jeden przez drugiego podbija ceny i doszło do tego że cenią jak za nowy, spojrzy na internet zobaczy cenę 20 tys, pomyśli - mój na pewno lepszy więc krzyknę 25tys, dalej to już reakcja łańcuchowa, ale ceny transakcji są dużo niższe, sąsiad sprzedaje 5211 już rok bo twardo 26tys ceni i nadal jest przekonany że za tyle sprzeda,.... Znajomy kupił 7245 w bdb stanie za 27 tys w 2000/01r 

Opublikowano

ehhhh tylko o 10 lat sie machnął z tym zetorem :P

Sory, chodziło o 2010/11, masz rację, machnąłem się o 10 lat, tylko nie w tą stronę  :) Właśnie w ostatnich 3 latach tak poszybowały te ceny starych zetorów, ale tylko tej serii 52-77XX, ciężka bez zmian, za 15 tys kupi coś bez przodu w dobrym stanie 

Opublikowano

panowie, toż nie wiecie, że w polsce zetor uznawany jest za bóstwo? :D Jak dla mnie taki 5211 nie jest więcej wart jak 20tys. przecież to nie są jakieś wybitne ciągniki a przy zachodnich to nawet blado wychodzą a życzą sobie za nie jak za ...

Opublikowano

a czego się dziwić.... młotkiem naprawisz, kabina szczelna.... o czym marzył taki dziadek na przełomie lat 80 i 90? a że od tamtego czasu gospodarki nie popchnął do przodu to dalej marzy o zetorku 7211-45

Opublikowano (edytowane)

Posiada ktoś takie imbusy, warto to kupić? allegro.pl/zestaw-bitow-yt-0400-yato-imbus-torx-spline-40-el-i5558342790.html

Ja mam takie kilka już lat i spoko nic sie z nimi nie dzieje osobiscie polecam za tą cenę

izydor6280

Napisany Dzisiaj, 11:40

gumy bida, mata na podłodze i obrotomierz wymienione, więc swoje już przeszła, chyba jedyne na plus to obciążniki, więcej po zdjęciach nie powiem

lepiej weź tą http://olx.pl/oferta...html#b2a62e0e50 pewny sprzęt   ;)

To jest sprzet naszego kolegi z forum Luke16

Edytowane przez wojtal24
Opublikowano

Posiada ktoś takie imbusy, warto to kupić? allegro.pl/zestaw-bitow-yt-0400-yato-imbus-torx-spline-40-el-i5558342790.html

warto, mam  takie 6 lat, niektóre końcówki już pękły, ale śmiało można było nimi dokręcać głowice w samochodach czy też półosie w VW

ja polecam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v