Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

http://olx.pl/oferta/rozsiewacz-amazone-za-m-ultra-profis-3500-z-waga-CID757-IDdvdlX.html  48 godzin od wystawienia ponad 500 wyświetleń 9 odsłoń telefonów.

http://olx.pl/oferta/rozsiewacz-amazone-za-u-za-m-1800-CID757-IDcoU0D.html  od początku października też ponad 500 wyświetleń 18 odsłoń  tel , a jeden do mniez zapytaniem tel.

Trochę się zdziwiłem ze tak go oglądają, za taką cenę, za tydzień wycofam.

Opublikowano

co oni w tych gimnazjach uczą że ci gimnazjaliści zadają takie pytania

Za czasów Mojej edukacji nikt o gimnazjum nawet nie słyszał .
Opublikowano

W galerii się chwalą przebiegiem 180 tyś samochodem od nowości  w jednych rękach i to z podkreśleniem "ciężka eksploatacja" ;)

Kolego ciężka eksploatacja???Oj trza było zobaczyć jak mój venciak ciągnął 140 km deutz'a 5206 z turem(wujek kupił w szczecinie i po 30km obróciło panewkę)albo na haku rozrzutnik z czarnej białostockiej jednoosiowy z pod Koszalina, a na przyczepkach ile on przewiózł towaru......i to zawsze przeładowane bo wejdzie ;) U mnie auta mają dopiero ciężką eksploatację

A wracając do tematu Panowie da radę taki wał przerobić na węższy??

http://olx.pl/oferta/wal-packera-szer-3m-CID757-IDdv6uJ.html#db803d3830

Opublikowano

jasne rozcinasz ile ci go potrzebne dotaczasz kołko w srodek i sworzen obspawujesz i smigasz :D chodz cena tez nie jakas rewelacyjna za 1100 mozna wyrwac. warto podzwonic do producentow agregatow oni maja czasami za 1200-1300 nowki które lezały iles tam i sprzedaja

Opublikowano

Kolego ciężka eksploatacja???Oj trza było zobaczyć jak mój venciak ciągnął 140 km deutz'a 5206 z turem(wujek kupił w szczecinie i po 30km obróciło panewkę)albo na haku rozrzutnik z czarnej białostockiej jednoosiowy z pod Koszalina, a na przyczepkach ile on przewiózł towaru......i to zawsze przeładowane bo wejdzie ;) U mnie auta mają dopiero ciężką eksploatację

A wracając do tematu Panowie da radę taki wał przerobić na węższy??

http://olx.pl/oferta/wal-packera-szer-3m-CID757-IDdv6uJ.html#db803d3830

To nie jest cieżka eksploatacja tylko niszczenie sprzętu i narażanie na niebezpieczeństwo wszystkich w Twoim otoczeniu.

Opublikowano (edytowane)

Dokładnie, trzeba rozróżnić eksploatację od głupoty. Co innego jeździć codziennie z przyczepką, a co innego jeździć z przeładowaną lawetą, gdy masa zestawu przekracza x2 czy x3 masę ciągnacego zestaw auta. Tak że szczerze - nie ma się czym chwalić.

W podobnej cenie można znaleźć wał na wymiar, więc to nie jest rewelacyjna oferta , zważywszy na koszt przeróbki.

Edytowane przez jahooo
Opublikowano

kolego przerobka to 100-150zł wiec nie straszna kasa chyba ze ktos sie paprac nie chce. Moze nie ma czym sie chwalic ale niektórzy "kierowcy " samym samochodem potrafia bardziej narazic na niebezpieczenstwo innych niz ktos z przeładowana laweta niestety taka prawda

Opublikowano

Dokładnie, trzeba rozróżnić eksploatację od głupoty. Co innego jeździć codziennie z przyczepką, a co innego jeździć z przeładowaną lawetą, gdy masa zestawu przekracza x2 czy x3 masę ciągnacego zestaw auta. Tak że szczerze - nie ma się czym chwalić.

W podobnej cenie można znaleźć wał na wymiar, więc to nie jest rewelacyjna oferta , zważywszy na koszt przeróbki.

Kolego doskonale rozróżniam eksploatację od głupoty a zwłaszcza skrajnej i w moim przypadku nie uważam aby moja eksploatacja narażała kogoś na niebezpieczeństwo no chyba,że mnie....

Masz rację, niema powodów do chwalenia ale tak to bywa ^^

Takie zaczepy posiada bardzo dużo ciągników sprowadzanych ze wschodnich Niemiec 

Opublikowano

http://olx.pl/oferta/ciagnik-farmtrac-CID757-IDanDL1.html#352eb7ee34

-Silnik do wymiany bądź kapitalnego remontu, zapaliła się kontrolka oleju i zaczął stukać, prawdopodobnie pęknięty wał.

-Maska błotniki do poprawek, szpachlowanie i malowanie

-Korpusy to malowania

-Kabina do malowania

-Dach kabiny do poprawy u tapicera

-Głośniki, radio do wywalenia

-Szyby do wstawienia - jest tylko przednia i dwie małe pod nią i jedna boczna

-Nie wiadomo jak skrzynia/sprzęgło/podnośnik bo ciągnika nie można odpalić

Cena nowego silnika to 20 tyś

Także amatora nie znajdzie na ten ciągnik ;)

Opublikowano

"Prywatek" i innych wynalazków tego typu nawet nie chce oglądać. Wole starszą, a chociaż z dobrej jakości ramą.

Przerabiałem ten temat. Posiadam właśnie grass - rolu 2,4 za nie co ponad 4 tys. I jestem bardzo zadowolony. Pomimo "prywatki" jest dość ciężka - miejscami musiałem podnosić bo szła za głęboko, oczywiście pomijając fakt tegorocznej suszy oraz resztek pożniwnych z kukurydzy które z resztą też dobrze cięła i mieszała z ziemią.  To co wstawiłeś z wytartymi talerzami nadaje się tylko na przysłowiowe "żyletki"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v