Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

to jest brona wahadłowa, byle by podnośnik uniósł, to i 90 km da rade, taka brona plus lekki siewnik to kolega MTZ 82 smigał bez problemu, tutaj jest ciezki zestaw ze względu na wal.

Wał jest oponowy a nie klinowy KW więc z tym ciężarem to bym nie przesadzał...

Opublikowano

Jak Będziesz oglądać go , zwróć uwagę na pedały ,przy tylu tysiącach to praktycznie były by mało zużyte. Na początek 2 szyby ,raczej z używki ,nowe to znajdziesz bez problemu a tysiączka z hakiem kosztują,zaczepy kilka stów we własnym zakresie itd. Mam trochę słabszego to spalanie na mth. poniżej c 360,bo takową również posiadam . Ciszej, wygodniej,na 2 osoby... .Wady to z początku wlew paliwa,jeśli z wiaderka trochę wysoko,słabsza widoczność na boki z tyłu,pomimo że jestem słusznego wzrostu kosiarkę 180 ledwie dostrzegam ,trzeba by się wychylić,by coś podpiąć to również zapuszczasz żurawia,choć  z zewnątrz wygląda to gorzej,korozja,dżwignie zmiany biegów,mało popularne w Polsce,za to tanie.Ten co je ma raczej nie narzeka . z tego roku porównać raczej do zetora  serii 7....,ale ten jest mocniejszy a zetory nie miały takiego wyposażenia.W tej cenie jak spadnie jeszcze na doposażenie jestem dwiema łapkami za. Z turem gorzej ramy nie posiada ,ale adaptacje dorabiają bez problemów... 

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czy sa zarty i czy jest taka kategoria o ludziach ktorzy by chcieli zapłacic prawie 20 tys za 60-tke ale chyba do niej należysz.... :D

Wpisz sb na olx case i ustaw cene do 25 tys i zobaczysz ze to wcale nie sa zarty :P

Edytowane przez matisz
Opublikowano

Ostatnio znajomy kupił C-360 za 8 tys zł od pierwszego właściciela w oryginale bo potrzebował ciągnika do wypychania obornika z obory. Co prawda bez kabiny ale zarejestrowana i ubezpieczona a stan elegancki... Więc dawać za C-360 20 tys zł to bezsens :P Wolałbym coś takiego 

http://olx.pl/oferta/massey-ferguson-565-575-ursus-4512-pelzaki-CID757-IDcjvnx.html#854bc518e5

pewnie poszedłby za 16500zł a jest i wspomaganie, ogrzewana kabina i śmieszne spalanie... 

Opublikowano

@pawel885 chcesz kupic60-tke za 20k nie ma problemu zapraszam do siebie daj te. 20k i zabieraj tak jak stoi i to już możesz przyjeżdżać.

Ja szukam czegoś o mocy 60-70 KM bez przodka z dobrą kabiną, dobrym podnośnikiem i dobrym skrętem. Ale na razie mam czas.

Opublikowano

Nie 20 a 14.7 tys za tego case niby chce, a za tyle to jest bardzo dużo ursusów C360 na sprzedaż, 3P nawet drożej, nie chce tego i za 7, chodziło mi że taki case to minimum 30 tys w takim stanie 

Opublikowano

To to jest akurat błąd techniczny na olxie, jak wpiszesz mth np. 700,8 to automatycznie poprawia na 7008 nie wyświetlając żadnego błędu i jak ktoś nie spojrzy co mu serwis poprawił to wychodzą takie cuda :D

Opublikowano

To raczej nie jest bizon z AF. Przecież to Dragany. handlarz który jest znany na całą Polskę. Sprowadza szrot który remontuje i wystawia za kolosalną cenę. Daj sobie spokój z tym kombajnem bo będziesz więcej na niego narzekał niż nim pracował. 

Opublikowano

Podmalowany  tu i ówdzie ...  tur malowany cały 

ogłoszenie  ma  już  ponad  7  tys  wyświetleń  , a to oznacza że  stoi już kilka  miesięcy  i nikt się  nie  skusił  ,  a to  z kolei oznacza że  szału nie ma ;)  ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v