Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do tego zetora skoro facet pisze że uszkodzony silnik a nie zatarty to idę o flaszkę że przeciwwaga się odkręciła i wyszła bokiem robiąc niezłą dziurę w bloku

Opublikowano

Pali tyle co c-360, a to dobre....

No faktycznie , kolega przesadził , powinien napisać mniej od c-360 i pociągnie znacznie więcej . :rolleyes: :rolleyes:

Opublikowano

Jak ktoś umie operowac pedałem gazu i zna możliwości zetorowskiego silnika (mowa o 7211 bo jeździłem takim od 90 roku i czasami jeszcze u brata smiogam) to w przeliczeniu na zrobioną robotę faktycznie spali tyle co c360 ale dużo szybciej wygodniej itp itd.

Ale jak ktoś ma zajechanego trupa to chleje jak wściekly paliwo...

Opublikowano

każdy płacze że zetory tyle palą a ciekawe ile z tych płaczących je ma a ilu słyszało o tym od wujka,stryjka itd...??? ja mam 7245 i wiem ze c360 spali to samo a roboty zrobi połowe

Opublikowano

http://olx.pl/oferta/wywrotka-hk5-CID757-IDb9nFW.html#c27c9de8e0   Te przyczepy wyglądają na dość masywne (przynajmniej tak mi się wydaje) i ceny są przystępne. Łatwa możliwość przerobienia na 3-stronny wywrot, tylko ta skrzynia jest mocno wysoko i co za tym idzie będzie chyba wywrotna. Posiada ktoś taką przyczepę? Interesuję mnie jak wysoko od podłoża jest osadzona skrzynia przyczepy?

http://olx.pl/oferta/przyczepa-wywrotka-nowa-CID757-IDaZOg3.html#c14d79576f   Pisze że przyczepa była nie używana z wojska, to po co zakładał nowe burty?

Opublikowano

A Wy dalej z tymi zetorami? Nie rozumiem jak można porównywać ciągnik mocniejszy o 10 KM, cięższy o 1,3 t i z napędem 4x4 do 60- ki? Jeden i drugi jak będzie miał trupa zamiast silnika będzie dużo palił. Wiadomo, że zetor będzie lepszy, więc po co usiłujecie o tym przekonywać?

Opublikowano

Ten za 29 tys. to widać z kilometra, że malowany. Do tego ciągnik 30 lat z tak niskim przebiegiem to nierealne. Ten  drugi to nie podejmę się oceny czy malowany, jak bym musiał wybrać to tego tańszego.

Opublikowano

MtZ 550 ma w zależności od wersji od 67 do 75KM. A że nie ma wycieków, to nie dziwne, to wersja wyłącznie na eksport i wykonane porządnie. Ja mam MTZ-50 z niemiec i na wycieki nie narzekam, mimo 40 lat eksploatacji. Wady 550 to brak półbiegów i wałka na 1000obr.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v