Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://olx.pl/oferta/deutz-fahr-dx-110-CID757-IDa4LhT.html#5a927df7a4

Zdecydowanie odradzam zakup tego ciągnika! Luzy wszędzie gdzie się da, olej cieknie że plamy pod spodem i do tego sprzedający to cham i prostak.

przecież to ma 35 lat więc czego się tu spodziewać? Każdy sprzedawany traktor po polerce maski jest w bdb stanie... co do sprzedającego... cóż bywa.. pewno jeszcze wciskał bajki że plamy z innego traktora :P

Opublikowano
lukbold

to już nie chodzi o wiek a o to jak cokolwiek tam było robione... Malowane wszystko pędzlem na rdzę, typ mi wciska, że olej leje z wałka a pod fotelem pełno oleju... Na zimnym silniku dosłownie krople spadały, to strach pomyśleć co by na rozgrzanym było... Wszystkie 4 opony inne, na foto wygląda idealnie a na żywo ani 10% z tego... Do tego szczyt chamstwa jak mu powiedziałem że ten ciągnik nadaje się cały do remontu, to Pan Józef odpowiedział wypier**** hu** stąd  :D

Opublikowano

Meprozet robi siewniki nie od dziś. Nie jest to mercedes wśród siewników, ale za tę cenę to całkiem przyzwoity sprzęt. Zależy, czego oczekujesz i jak użytkujesz, bo znam takich , co pottingera połamali po 3 sezonach.

Opublikowano

dzisiaj to i kverneland już robi szajs mam kolegę co wziął nowego w 2011 na prow rok posiał zobaczył jaka gazeta  i z powrotem kupił starego a ten będzie na olx w przyszłym roku i jakiś chętny go na pewno kupi

Opublikowano (edytowane)

Firma trochę "krzak" ale cena dość ciekawa choć pewnie netto bo jak była brutto to była by mega okazja bo ludzie za d-55 potrafią zawołać koło 15 tys a tu dokładasz 10 i masz nówkę ale firma dosyć mało znana i ciekawe jak u nich z jakością.Do agrohandlu mam jakieś 20 km może kiedyś ich odwiedzę 

Edytowane przez jonek98
Opublikowano

ja piernicze co z tym robić jeszcze, ja się pozbyłem tego kiedy górale wykupywali nałogowo w latach 90 komplet z maszyną poszedł w przeliczeniu na dziś za około 5tyś także biznes życia był jeszcze, ale okres taki że nałogowo je skupowali i do tego snopowiązałki, wujek zestawem starem 11 z przyczepą robił po 2 kursy w tyg z takimi maszynami do tego zgrabiarki, kosiarki te konne i kopaczki konne a dziś tylko złom więcej nic

Opublikowano

Witam wiem, że to nie ten temat ale ostatnio tylko tu coś się dzieje. Potrzebuję kilku odpowiedzi, na temat prasy welger rp 200. 1 jak reguluje, się ilość podawanej siatki, na jedną belę, 2 w jakim położeniu dźwignia od odbezpieczenia noży, jest w pozycji otwartej, a w jakiej zamknięta. I na co zwrócić uwagę, przed pierwszą pracą tej prasy. Z góry dzięki za odpowiedź, i sory że nie w tym temacie co trzeba.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v