Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Dawidos01 napisał:

Jeszcze na dodatek pismo przyszlo dzisiaj ze przesowaja wyplate reszty doplat do konca kwuetnia powinni sie zmiescic to banda ty musisz czekac a jak ty cos sie spoznisz to zaraz komornikiem strasza 

Mi już wypłacili dopłate ,ale znajomi w piątek też podostawali takie pisma z datą do 29.06 2018 :( Agrobiznes przestałam oglądać ,bo mnie szlag trafia jak tam wszystko ładnie ,pięknie i w terminie realizują .Dziady g.wno mają i w g.wnie siedzą .

• Like 5
Opublikowano

Taki właśnie jest ten cały system . Wysyslą pisemko i uważają , że sprawa załatwiona i gó**o ich obchodzi ,że trzeba kupić nawóz czy środki ochrony ,siedzą niewiele robią a jeszcze twierdzą że robota zawaleni. 

Opublikowano

Jeszcze na dodatek pismo przyszlo dzisiaj ze przesowaja wyplate reszty doplat do konca kwuetnia powinni sie zmiescic to banda ty musisz czekac a jak ty cos sie spoznisz to zaraz komornikiem strasza 

tez dostalem takie pismo ze przesuwaja  do konca maja

Opublikowano
6 minut temu, Iwona1 napisał:

Taki właśnie jest ten cały system . Wysyslą pisemko i uważają , że sprawa załatwiona i gó**o ich obchodzi ,że trzeba kupić nawóz czy środki ochrony ,siedzą niewiele robią a jeszcze twierdzą że robota zawaleni. 

Wiesz ,tak to jest .U nich 1 czy tam 10 to wypłata na koncie a my mamy wyznaczane jakieś śmieszne terminy których i tak nikt nie przestrzega,bo co właściwie możesz zrobić?

Na pewno głupio to zabrzmi ale po prostu rozluźnij pośladki  bo szkoda zdrowia,:$

3 minuty temu, PRZMAS19821982 napisał:

tez dostalem takie pismo ze przesuwaja  do konca maja

W zeszłym roku było o samo to nie ma sie co dziwić-taka władza najpierw 5 razy skontrolować,potem profilaktycznie 2 razy wpierd...ć na końcu wypłacić i powiedzieć że zmieścili sie w terminie

Opublikowano
3 godziny temu, GRZES1545 napisał:

Iwona nasze wnioski pewnie leżą na tej samej kupce 95 dzień u mnie.

Kopin u nas jeszcze śnieg leży ale temperatura +2 to powoli idzie ku wiośnie mimo że Konto powiewa chłodem:ph34r:

Grzesiek ale czy na tej warszawskiej kupce bo moje już TAK  - w stolicy - naczelne gryzipiórki pochylają się nad moim bp.

3 godziny temu, Pawel89pl napisał:

Byłem w ODR i jak pani się mnie zapytała skąd mam takie informacje na temat Restrukturyzacja to mówię że z forum a ta mi mówi żebym to wyłączył i nie czytał :D 

HA-HA hahahahah......... widzicie jak ta yntelygencja nas traktuje roboli od ziami?  Paweł żenada - ale musisz sam się określić?

No moj to juz 3 raz warszawa odrzucila tam w Poznaniu nic nie sprawdzali tylko jak sie zadzwonilo to odpowiedz wszystko jest ok niema problemoq z wnioskiem To debile szkoda slow popristu maja nas chlopow poprostu w du...e i tyle 

Musisz cyknąć zdjęcie dyrektora regionalnego - ocenimy czy gościu nadaje się do zarządzania kupą bałaganu?

Opublikowano
1 godzinę temu, aga1985 napisał:

Mi już wypłacili dopłate ,ale znajomi w piątek też podostawali takie pisma z datą do 29.06 2018 :( Agrobiznes przestałam oglądać ,bo mnie szlag trafia jak tam wszystko ładnie ,pięknie i w terminie realizują .Dziady g.wno mają i w g.wnie siedzą .

Dokładnie aga banda i tylko banda ale zeby nie my ROLNICY to by ich nie było nie popijali by kawki i przegryzali ciasta jak tylko człowiek zajdzie do nich to non stop cos jedza pija i jak pytasz to z nerwami  ze sie przeszkadeza

Opublikowano
10 minut temu, Dawidos01 napisał:

Dokładnie aga banda i tylko banda ale zeby nie my ROLNICY to by ich nie było nie popijali by kawki i przegryzali ciasta jak tylko człowiek zajdzie do nich to non stop cos jedza pija i jak pytasz to z nerwami  ze sie przeszkadeza

i czego się dziwisz,spróbuj podejść do psa jak żre z michy-też warczy ;-)

Opublikowano
2 godziny temu, Pawel89pl napisał:

Informacje ogólne na temat zmian jakie są planowane :)  

Między innymi to że za wiek będzie 1 a nie 3 punkty . A dziś na szkoleniu mówili że 3 będą dalej . 

Na takim szkoleniu celowo robią zamęt i głupa z człowieka aby nagonić kasiorkę dla szczurowych ODR-ów,   ale ty musisz mieć swoje myślenie i trochę podukać w internetach.

Masz tu linka i poczytaj. Nie słuchaj gryzipiórków tylko gości co lada dzień dostaną kasiorkę co jest wymiernym dowodem ich wiedzy?

dokument330078.pdf – link do zmienionych zasad programu RMG.   Olej  - ODR-r -  to powinno być podstawowe hasło Polskiego chłopa?

Opublikowano

Już nie stękajcie darmo kasę dają a jęczycie jakby to miało być albo nie być dla Was

Opublikowano (edytowane)

Ma ktoś może numer do działu płatności na Warszawę bo już mnie szlak trafia, 95dni od wniosku, 2.5tyg jak ponoć wysłano z Lublina.

Staszku być czy nie być to inna sprawa, ale jak są terminy to powinni się tego trzymać, u tu jest tak że jak nie zadzwoniłem to nawet nie sprawdzili wniosku, albo czy dotarły dokumenty albo odłożyli i zapomnieli. Kurcze i do tego wiosna za pasem i wolał bym już nowy sprzęt przetestować^_^

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 3
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, staszek131415 napisał:

Już nie stękajcie darmo kasę dają a jęczycie jakby to miało być albo nie być dla Was

o przepraszam nie za darmo,tylko za rok jęczenia

a ile za to powinno być kasy to zapytaj  dobrej panienki;-)

• Haha 2
Opublikowano
13 minut temu, GRZES1545 napisał:

Meny12, tak w Warszawie już leży 2.5tyg.

Ale zazgrzytałem zębami - czy mnie czeka to samo - ale to tylko POkrywa się z moją teorią, że PIS-dziory to POzoranty. Udają, że cos robią ale to tylko POzoracja. Doły zaczynają się budzić -  przed wyborami zostaną im tylko "moherowe berety"  mamione nadzieją, że coś  morze dygnie z emeryturką - tak dygnie ale dla obcej nacji?

4 minuty temu, staszek131415 napisał:

Nikt nam łaski nie robi. Jest pula mamony junijnej do rozdysponowania w konkretnym czasie i na określonych warunkach i to ma się k*rwa dziać w trybie zorganizowanym- ale to musi być system z jajami nie kupa starych dziadów z układami?

• Like 3
Opublikowano
23 minuty temu, Iwona1 napisał:

Grześ skrzynkę chyba masz pełną , numer chciałam Ci wysłać.

Iwonka ja też poproszę bo 93 dzień już minął i nic a 3 tygodnie temu wysłali do warszawki i cidza to bym im jutro gula ruszył

Opublikowano
8 minut temu, Agro6 napisał:

Iwonka ja też poproszę bo 93 dzień już minął i nic a 3 tygodnie temu wysłali do warszawki i cidza to bym im jutro gula ruszył

Nie ma problemu ale nie mogę prywatnej wiadomości wysłać .

Opublikowano
2 minuty temu, kopin napisał:

się bawicie,przecież to nie jest prywatny nr

No w sumie tak :

22 595 03 00

22 595 01 20

Dzwońcie ,pytajcie , najpierw mówili że do 3 tyg.maja czas teraz już zaczynają jaja z nas robić .